Ana SayfaBankacılıkBankalardan yeni yıl kampanyaları---

Bankalardan yeni yıl kampanyaları

6 / 9
Bankalardan yeni yıl kampanyaları
24 Aralık 2014 - 08:16 www.finansgundem.com

Akbank, yeni yıla hazırlandığımız şu günlerde alışverişlerini kredi kartlarıyla yapan müşterilerine özel, çekilişsiz-kurasız 100 liraya kadar chip-para hediye kazandıracak bir kampanya hazırladı. Verdiği hizmetlerle müşterilerinin yaşamlarım kolaylaştırmayı hedefleyen Akbank Perakende Bankacıhktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge kredi kartı kampanyalarıyla ilgili şu bilgileri verdi: "Yılbaşı alışverişleri her zaman keyiflidir. Biz de Akbank olarak müşterilerimize hediyelerini önceden vererek, bu keyiflerini artırmak istedik. Aralık ayı boyunca Axess, Wings, Free kredi kartları ve Neo banka kartlarıyla 100 lira ve üzeri market, giyim, aksesuar, kozmetik, optik-saat ve elektronik sektörlerinde ikinci, dördüncü, altıncı ve sekizinci alışverişe 25'er lira ve toplamda 100 lira chip-para hediye ediyoruz."

YÜZDE 0.99 FAİZ

Akbank olarak tüketicilerin ihtiyaç duyduğu her zaman hızlı ve avantajlı finansal çözümlerimizle müşterilerinin yanında olmaya devam ettiklerini sözlerine ekleyen Tözge şöyle konuştu: "Yıl sonu müşterilerimizin nakit ihtiyaçlarının yoğun olduğu bir dönem. Müşterilerimiz ihtiyaçlarım gidermek için yeni yılı beklemesine gerek kalmasın diye 3 bin TL'ye kadar nakit ihtiyaçları için 12 aya kadar vadelerde yüzde 0.99 faizle kredinin binde beşi kadar kredi tahsis ücreti ile kredi imkanı sunuyoruz. Dileyen müşterilerimiz ise 5 bin TL'ye kadar nakit ihtiyaçları için yüzde 1.23 faiz oranlı üstelik kredi tahsis ücreti ödemeden 36 aya varan vadelerde kredi kullanabilirler."

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster