Ana SayfaBankacılıkBankalardan yeni yıl kampanyaları---

Bankalardan yeni yıl kampanyaları

5 / 9
Bankalardan yeni yıl kampanyaları
24 Aralık 2014 - 08:16 www.finansgundem.com

Uzun süreli müşteri ilişkilerine önem veren Burgan Bank, geliştirdiği ürünlerle bu anlayışına yatırım yapmayı sürdürüyor. 2014 yılında gerek KOBİ’ler gerekse Bireysel Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda farklı kredi ve hizmet seçenekleri geliştiren Burgan Bank, son olarak bireysel müşterileri için çok tatlı bir paket geliştirdi.

 Tatlı Paket’in “Hesabını Bilen”, “Standart”, “Ekonomik” ve “Elit” olmak üzere dört farklı seçeneği bulunuyor. Burgan Bank, 1 yıl boyunca geçerli olacak Tatlı Paketler ile başta EFT ve havale olmak üzere bankacılık işlemlerini sıklıkla kullanan bireysel müşterilerine özel imkânlar ve hediyeler sunuyor.

Hesabını Bilen Paket kapsamında müşteriler hesap işletim ücretinden muaf oluyor ve internet üzerinden yılda 24’er adet ücretsiz EFT ve havale gerçekleştirebiliyor.

Standart Tatlı Paket kapsamında müşteriler hesap işletim ücretinden muaf oluyor ve internet üzerinden yılda 36’şar adet ücretsiz EFT ve havale gerçekleştirebiliyor. Burgan Bank, standart paketi tercih eden müşterilerine 1500 TL değerinde 12 ay vadeli, faizsiz ve tahsis ücretsiz kredi kullanabiliyor.

Ekonomik Tatlı Paket seçeneğini kullanan müşteriler de hesap işletim ücretinden muaf oluyor ve internet üzerinden yılda 60’ar adet ücretsiz EFT ve havale gerçekleştirip kiralık kasalarda %25 indirimden faydalanabiliyor. Burgan Bank Ekonomik Paketi tercih eden müşterilerine 3000 TL değerinde 12 ay vadeli, faizsiz ve tahsis ücretsiz kredi kullanabiliyor.

Elit Tatlı Paket seçeneğini kullanan müşteriler ise, hesap işletim ücretinden muaf oluyor ve internet üzerinden yılda 120’şer adet ücretsiz EFT ve havale gerçekleştirip kiralık kasalarda %50 indirimden faydalanabiliyor. Burgan Bank Elit Paketi tercih eden müşterilerine 5000 TL değerinde 12 ay vadeli, faizsiz ve tahsis ücretsiz kredi kullanabiliyor.

Burgan Bank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Pınar Kuriş; “Burgan Bank olarak işimizin odağında gördüğümüz müşterilerimizle uzun soluklu ilişki kurmaya çok önem veriyoruz. Tatlı Paket’i de bu bakış açımızla geliştirdik. Müşterilerimizin en çok kullandığı bankacılık işlemlerini belirleyerek bir pakette topladık. Ayrıca, müşterilerimizin EFT ve havale kullanımları veya kredi ihtiyaçlarının farklı olabileceğini düşünerek Tatlı Paketi, Hesabını Bilen, Standart, Ekonomik ve Elit Paket seçenekleri ile daha da zengin bir ürün haline getirdik. Bireysel müşterilerimiz kullandıkları bankacılık işlemlerinin sıklığına göre dilediği Tatlı Paket alternatifini 1 yıl boyunca kullanabiliyor ve tüm paketlerin kendine özgü hediyelerinden faydalanabiliyor.” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster