Ana SayfaBankacılıkBankalardan yeni yıl kampanyaları---

Bankalardan yeni yıl kampanyaları

4 / 9
Bankalardan yeni yıl kampanyaları
24 Aralık 2014 - 08:16 www.finansgundem.com

Halkbank yeni yıla özel hazırladığı kredi ürünleri kapsamında 2015’i taksitlerini erteleyerek karşılamak isteyen müşterilerine aylık eşit taksitli, 3 ayda 1 eşit taksit ödemeli, ilk taksiti 3 ay erteleme gibi farklı ödeme seçenekleri sunuyor.

Halkbank, tüketici ihtiyaçlarının arttığı bir dönem olan yılbaşında müşterilerine düşük faiz ya da taksit erteleme gibi özellikler taşıyan 'Yeni Yıl Kredisi' sunuyor. Halkbank'ın hazırladığı yeni yıl kredisinde aylık yüzde 0.95'den başlayan faiz oranlan ve 36 aya varan vade seçenekleriyle sunulan kampanya kapsamında 30 bin TL'ye kadar kredi kullandırılıyor. Esnek ödeme imkânı ile sunulan krediyi kullananlar aylık eşit taksitli, 3 ayda 1 eşit taksit ödemeli, ilk taksiti 3 ay erteleme, artan/azalan/serbest ödeme seçenekleri gibi bir çok avantajdan yararlanabiliyor.

9 OCAK'A KADAR

Yeni Yıl Kredisi'yle de her zaman olduğu gibi müşterilerine uygun faiz ve ödeme koşullarıyla finansman desteği sağlamayı amaçladıklarını belirten Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Hasan Ünal, "Yeni yıl arifesinde sunduğumuz kredi kampanyamızla müşterilerimizin 2015'i karşılarken de yarımda olmayı hedefliyoruz. Kampanyadan yararlanmak isteyenleri 9 Ocak'a kadar şubelerimize bekliyoruz" dedi.

MİNİ KREDİ İMKÂNI

Ünal Halkbank'ın şu anda acil nakit ihtiyacı içinde olan müşterileri için de özel kredi imkânları sunduklarım belirterek, "Şu anda yüzde 0.95 faiz oram ile sunduğumuz 3 bin TL'ye kadar acil nakit ihtiyaçları için 10 ay vadeli mini ihtiyaç kredisi ürünümüzden müşterilerimizin yıl boyunca faydalanmasını sağlamayı hedefliyoruz. Tüm bu yeni yıl kredisi ve yen yıl kampanyalarımızdan yararlanmak isteyen müşterilerimiz, şubelerimizden başvuruda bulunabilir" diye konuştu. Başta KOBİ'ler olmak üzere esnafa yönelik avantajlı kredi imkânlarıyla öne çıkan Halkbank, yılın son günlerinde bütçesini düzenlemek ve ihtiyaçlarım karşılamak isteyen bireysel müşterileri de ihmal etmiyor.

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster