Ana SayfaBankacılıkBankalardan yeni yıl kampanyaları---

Bankalardan yeni yıl kampanyaları

3 / 9
Bankalardan yeni yıl kampanyaları
24 Aralık 2014 - 08:16 www.finansgundem.com

ABank’ın 4 ay ertelemeli yeni yıl kredisi fırsatı başladı. Yeni yıl öncesi ihtiyaçlarını şimdi karşılayıp ödemeye 2015 yılının ilk dönem sonunda rahat rahat başlamak isteyenler, ABank’ın cazip faiz oranlı, 4 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli kredisinden yararlanıyorlar. Birçok bankanın aynı anda başlattığı yeni yıl kredisi kampanyaları arasında ABank’ın teklifini de dikkate almak ve değerlendirmek gerekiyor.

Bu noktada hemen belirtmekte fayda var. ABank’ın sunduğu 4 ay ertelemeli yeni yıl kredisi sadece KOBİ’lere ve kurumsal firmalara açık bulunuyor. Başka bir deyişle ABank’ın yeni yıl öncesinde başlattığı bir ticari kredi kampanyası… Orta ölçekli firmalar ve kurumsal firmalar, ABank’ın bu fırsatından yararlanabiliyorlar.

Azami vadesi 36 ay olan ABank kampanyasında dosya masrafı olarak tüm vadeler için 300 TL alınıyor. Kredinin ilk taksit ödemesi 4 ay ertelenerek, 2015 yılının ikinci çeyreğinin başında, yani Nisan ayında yapılıyor. Krediyi Aralık ayında çeken tüm KOBİ ve kurumsal firmalar, 4 ay erteleme avantajını yakalamış oluyorlar. Kredinin ocak ayında kullanılması halinde, ilk taksit ödemesi yine Nisan ayında olacağı için erteleme süresinin 3 aya inmesi söz konusu oluyor.

Kredinin faiz oranları piyasa şartlarına göre değişkenlik gösterebiliyor. Kredi kullandırım tarihindeki kredi faiz oranları baz alındığı için piyasa koşullarına göre inebiliyor ya da çıkabiliyor.

ABank yeni yıl kredisi hakkında daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler en yakın ABank şubesini ziyaret ederek müşteri temsilcisinden bilgi alabiliyorlar. İnternet üzerinden bilgi almak isteyenler ise ABank internet sitesinden doyurucu ve kapsamlı bilgi edinebiliyorlar.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster