Ana SayfaBankacılıkBankalardan yeni yıl kampanyaları---

Bankalardan yeni yıl kampanyaları

2 / 9
Bankalardan yeni yıl kampanyaları
24 Aralık 2014 - 08:16 www.finansgundem.com

Müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunan Finansbank, yeni yıla girerken aylık %0,99’dan başlayan cazip faiz oranlı Yeni Yıl Kredisi’yle müşterilerine yeni yıl mutluluğu yaşatıyor. Üstelik, 2015 yılına girerken alınan kredinin ödemeleri tam üç ay sonra başlıyor.

Yeni yılı karşılarken müşterilerinin artış gösteren nakit ihtiyaçlarına yönelik özel çözümler üreten Finansbank, yeni yıl için cazip faiz oranlarına sahip ihtiyaç kredisi olanakları sunuyor. Finansbank, yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranları ve üç ay sonra başlayan ödeme seçenekleriyle 2015’e girerken müşterilerine önemli kolaylıklar sunuyor.

Finansbank’ın uygun faiz oranlarıyla sunduğu yeni yıl kredisinden yararlanmak isteyenler T.C. kimlik numaralarını 5030’a göndererekkolayca ön başvuru yapabiliyor.

09.01.2015 tarihine dek devam edecek kampanya ile ilgili olarak Finansbank şubelerinden ve www.finansbank.com.tr adresinden detaylı bilgi alınabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster