Ana SayfaBankacılıkBankalardan yeni yıl kampanyaları---

Bankalardan yeni yıl kampanyaları

1 / 9
Bankalardan yeni yıl kampanyaları
24 Aralık 2014 - 08:16 www.finansgundem.com

Garanti Bankası Yeni Yıl Kredisi kampanyasıyla, yılın son günlerinde artan ihtiyaçlara yönelik cazip fırsatlar sunuyor. Kampanya kapsamında müşteriler, ayda 365 TL taksitli 10.000 TL tutarlı krediyi 50 TL masraflı ya da %0,95 faizli 3.000 TL tutarlı krediyi, 15 TL dosya masraflı olarak kullanabiliyor. Dileyenler, 36 aya varan vadelerde ve 100.000 TL’ye kadar sunulan krediden faydalanabiliyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, “Müşterilerimizin 2015 yılına diledikleri gibi hazırlanabilmesi için ihtiyaç duydukları krediyi, hem uygun faizle hem de kolay ve hızlı bir şekilde vermeyi amaçlıyoruz. Müşterilerimiz, krediye tüm kanallar üzerinden başvuru yapabiliyor. İnternet şubesinden başvuranlar, şubeye gitmeden hızlı, kolay ve evraksız kredi kullanabiliyor. Kredi tutarı anında müşterimizin hesabına yatırılıyor. Şubelerimize yapılan başvurularda ise sadece nüfus cüzdanı yeterli oluyor. 444 0 335 numaralı Tam Destek Hattı’nı arayanlar, kredi başvurularını tek bir telefonla kolayca tamamlayabiliyor. ‘Tam Destek’ hizmetimizden yararlanan müşteriler, kredi kullandıktan sonra ihtiyaç halinde vadeyi uzatabiliyor veya taksitleri erteletebiliyor. Kredileri bitmeden yeni ihtiyaç oluşması halinde de ek kredi alabiliyor.” dedi.

Kredi almak isteyenler; Garanti Bankası şubelerinden, Garanti Bankası internet şubesinden, www.garanti.com.tr adresinden, 444 0 335 Tam Destek Hattı’ndan, Garanti Bankası Paramatiklerinden ve KREDİ yazıp 3390’a SMS yollayarak cep telefonlarından başvuruda bulunabiliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster