Ana SayfaBankacılıkBankalar yılbaşında kredi yarışına girdi---

Bankalar yılbaşında kredi yarışına girdi

1 / 8
Bankalar yılbaşında kredi yarışına girdi
13 Aralık 2015 - 11:44 www.finansgundem.com

Bankalar, yılbaşına yönelik düzenledikleri kredi kampanyalarında, yüzde 1,15 ile 1,30 arasında değişen faiz oranları ve 48 aya varan vadeli kredi seçenekleri sunuyor.

Müşterilerine 100 bin liraya kadar kredi kullanma imkanı sağlayan bankalar, cazip faiz oranlarının yanı sıra geri ödemeleri 3 ay erteleme fırsatı da getiriyor.

AA muhabirinin bankalardan aldığı bilgilere göre, müşterilerine yeni yıla özel avantajlı kredi vermek için birbirleriyle yarışa giren bankalar, vade, vade başlangıcı, faiz ve dosya masrafı için farklı seçenekler sunuyor.

VakıfBank, "Yeni Yıl Kredisi" kampanyasıyla, müşterilerine 2016 yılına girerken nakit sıkıntısı yaşatmamak için 50 bin TL'ye kadar kredi kullandırıyor. Kamu ve özel sektör çalışanları ile emekliler başta olmak üzere VakıfBank'ın tüm bireysel müşterilerine yönelik kampanyası kapsamında 36 aya varan vade seçenekleri sunuluyor.

10 bin TL için masrafsız ve aylık 375 TL taksitlerle kredi kullandıran VakıfBank'ın kampanyasından yararlananlar, aylık eşit ya da artan taksitli ödeme seçenekleriyle esnek geri ödeme imkanından yararlanabiliyor. Krediye, VakıfBank şubelerinden, internet bankacılığından ve cep telefonundan SMS göndererek başvurulabiliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster