Ana SayfaBankacılıkBankalar stajyerlerini bekliyor---

Bankalar stajyerlerini bekliyor

6 / 10
Bankalar stajyerlerini bekliyor
26 Eylül 2014 - 11:56 www.finansgundem.com

FİNANSBANK: BAŞVURULAR FACEBOOK VE ŞUBEDEN

Finansbank'ta işe alımların yüzde 70'ini yeni mezun gençler oluşturuyor. Banka bu yüzden kariyer politikalarını belirlerken gençlerin görüşlerine başvuruyor. En son yaptırdıkları gençlik araştırmasının sonuçlarına göre 2014 yılında 'Finans 101 Staj Programı'nı hayata geçirdiklerini söyleyen Finansbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Hakan Alp, bu programa ilişkin şu bilgiyi veriyor. "Nisan 2014'te hayata geçirdiğimiz 'Finans 101 Staj Programı' adaylarının, üniversitelerin dört yıllık eğitim veren, tercihen iktisadi ve idari bilimler ve mühendislik fakültelerinde, üçüncü veya dördüncü sınıfa geçmeye hak kazanmış olması gerekiyor. Genel müdürlük stajyer adayları için ayrıca minimum 2.50 ortalama arıyoruz. Başvurusu olumlu değerlendirilen adayları online genel yetenek sınavı ve mülakat sürecine dahil ediyoruz. Bu yıl bu kapsamda, 600 civarında üniversite öğrencisini haziran ve eylül ayları arasında iki aylık bir programa dahil ettik. Meslek lisesi stajyer adaylarının ise Meslek Yüksek Okullarının tercihen bankacılık, sigortacılık ve muhasebe bölümlerinde birinci sınıfta okuyor olmalarını tercih ediyoruz."

 Finansbank üniversite öğrencilerine yönelik stajyer ilanım her yıl nisan ayında bankanın web sitesi ve Facebook'taki 'Finansbank Kariyer' sayfasında yayınlıyor. Meslek lisesi öğrencilerine yönelik staj başvuruları ise ağustos ayında şubelerden alınıyor. Hakan Alp, "Mezun olacak stajyerlerimizi iş ilanlarımız yayınlanmadan önce haberdar edip işe alım sürecinde öncelik tanıyoruz" diyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster