Ana SayfaBankacılıkBankalar stajyerlerini bekliyor---

Bankalar stajyerlerini bekliyor

5 / 10
Bankalar stajyerlerini bekliyor
26 Eylül 2014 - 11:56 www.finansgundem.com

DENİZBANK: 81 İLDE STAJ İMKANI

DenizBank yalnız üniversite değil meslek lisesi öğrencilerine de staj imkanı sağlıyor. Stajyerlerin genel müdürlük, bölge müdürlükleri ve şubelerde görev aldığını söyleyen DenizBank İnsan Kaynakları ve Deniz Akademi Grubu Genel Müdür Yardımcısı Yavuz Elkin, "Öğrencilere bankamızın 81 ilinde faaliyet gösteren şubelerinde staj imkânı sağlıyoruz. Üniversite stajyerlerinde aradığımız kriterlerin başında, üniversite üçüncü veya dördüncü sınıfında veya  meslek yüksekokulunun son sınıfında okuyor olması ve zorunlu staj hakkının olması geliyor. Meslek liseli stajyeri için ayrıca tercihen muhasebe ve finansman, bankacılık, büro hizmetleri, dış ticaret, borsa hizmetleri, sigortacılık bölümlerinde okumalarını şart koşuyoruz" diyor.

Banka staj bilgilerini DenizBank İnsan kaynakları Facebook, Twitter, Linkedln sosyal medya sayfaları ve Kariyer.denizbank.com adresinden yayınlıyor. Lise ve üniversite staj başvurularını ise DenizBank insan kaynaklan Facebook adresi üzerinden alıyor. Genel müdürlükte staj yapan öğrenciler yemek ve servis imkanlarından da faydalanabiliyor.

2013 yılında devam eden üniversite stajyer alım uygulamasını yapılandırarak 'Deniz'in İncileri' adı ile hayata geçirdiklerini söyleyen Yavuz Elkin, staj süreçleriyle ilgili şu bilgiyi veriyor:

"Staj için belirlenen kriterlere uygun adaylarımız genel yetenek sınavına davet edilip, ardından video mülakatı, grup mülakatı ve grup çalışmasına katılıyor. Öğrenciler staj süreleri boyunca 'Deniz  Akademi' ile birlikte belirlenen e-learning eğitimlerini tamamlıyor. Eğitimlerinde başarılı olanlar Türkiye'de ilk olarak gerçekleştirdiğimiz 'Deniz'in İncileri' online staj simülasyonuna katılıp puan alıyor. 2013 yılı Deniz'in İncileri programında online simülasyonda dereceye giren üç stajyerimizi Moskova'ya gönderdik.  Geçen yıl 600'e yakın üniversite öğrencisi bankamızda staj yaptı. Başarılı olan öğrencilerden işe alımını gerçekleştirdiklerimiz de oldu."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster