Ana SayfaBankacılıkBankalar stajyerlerini bekliyor---

Bankalar stajyerlerini bekliyor

4 / 10
Bankalar stajyerlerini bekliyor
26 Eylül 2014 - 11:56 www.finansgundem.com

GARANTİ BANKASI: SAĞLIK SİGORTASI DA VAR

Garanti Bankası yıl farkı gözetmeden tüm üniversite öğrencilerine staj imkanı sağlıyor. Stajyer alımlarının bankanın en önem verdiği programlar arasında yer aldığını söyleyen Garanti Bankası İnsan Kaynakları Koordinatörü Osman Tüzün, bu konudaki stratejileri hakkında şunları söylüyor:

"Üniversite öğrencilerini değerlendirdiğimiz 'Genç Garanti'li' ve 'Garantili Deneyim' staj programlarımızda, üniversite üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerini; Temel Bankacılık Staj Programı'nda ise lisans ve/veya ön lisans birinci ve ikinci sınıf öğrencilerini değerlendiriyoruz. Meslek liselerinde okuyan öğrencilerimiz ise akademik dönem boyunca şubelerimizde staj imkânı veriyoruz."

Genç Garanti'li ve Garanti'li Deneyim programlarına katılanlar 6-10 hafta, Temel Bankacılık programlarına katılanlar ise 45 günlük bir dönemde bankanın ilgili biriminde stajlarım yapıyor.

Bankanın tüm birimlerinde ve Türkiye'ye yaygın şubelerinde yaklaşık bin civarında stajyere staj imkanı sağlayan Garanti Bankası, bu konuda 2015 yılında da benzer bir sayıya ulaşmayı planlıyor.

Garanti Bankası olarak stajyer için gelen gençleri, gele-çekteki potansiyel çalışanlar olarak değerlendirdiklerini söyleyen Tüzün, "Adaylarımız yıl boyu Garan-   .•* ti.com.tr/garantili kariyer adresi üzerinden ilanları-  a   £ mızı takip ederek tüm staj programlarımıza başvurularda bulunabilir. Genç Garanti'li ve Garanti'li Deneyim staj programlarımız kapsamında genel müdürlük birimlerimiz ve bölge müdürlüklerimizde staj yapan adaylarımıza, belli bir ücret ödüyoruz. Bu  " stajyerlerimiz ayrıca servis, yemek ve özel sağlık sigortası imkânlarından da yararlanabiliyor. Proje bazlı staj yapan stajyerlerimiz management trainee (MT) rak birimlerde ve salestrainee (ST) olarak şubelerde işe başlayabiliyor" diyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster