Ana SayfaBankacılıkBankalar stajyerlerini bekliyor---

Bankalar stajyerlerini bekliyor

3 / 10
Bankalar stajyerlerini bekliyor
26 Eylül 2014 - 11:56 www.finansgundem.com

AKBANK: GENEL MÜDÜRLÜĞE ALIYOR

Akbank, İstanbul'daki genel müdürlük iş birimleri destek birimleri için yaz ayları boyunca üniversite öğrencilerini stajyer olarak alıyor. Bu kapsamda 2014 yılında genel müdürlük birimleri için yaklaşık 100 stajyer aldıklarını söyleyen Akbank İnsan Kaynaklan ve Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, "Yaz döneminde gerçekleştirdiğimiz staj programımız için başvurularımız nisan ayı içerisinde tamamlandı. Üniversitenin üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri, kariyer sitelerimiz Kari-yer.akbank.com ve 5nlkariyer.com üzerinden önümüzdeki sene için staj ilanımızı takip edebilirler.

Staj programımızla bankacılık sektörüne ve Akbank'a ilgi duyan genç yeteneklere, kariyerlerini şekillendirirken ilgi duydukları alana yönelik yetkinliklerini keşfetmeleri konusunda destek olmayı, bu çerçevede iyi bir staj deneyimi yaşatmayı, bankacılık sektörünü, bankamızı ve iş birimlerimizi tanıtmayı amaçlıyoruz" diyor.

Akbank, stajyerlere staj ücretinin yanı sıra servis, yemek gibi yan haklar da veriyor. Genel müdürlükte pek çok farklı birime stajyer aldıkları bilgisi veren Burcu Civelek Yüce, stajyerlerle karşılıklı memnun kaldıkları durumlarda bankaya kazandırmayı hedeflediklerini söylüyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster