Ana SayfaBankacılıkBankalar personel konusunda temkinli!---

Bankalar personel konusunda temkinli!

5 / 7
Bankalar personel konusunda temkinli!
16 Şubat 2016 - 08:18 www.finansgundem.com

SINAVA 20 BİN KİŞİ BAŞVURDU

Ancak şube açmasa bile yeni personel alımı yapmayı planlayan banka bu nedenle mart ayı içinde personel alım sınavı düzenliyor. Şu anda müracaatları aldıklarını söyleyen Çelik, sektörde katılım bankacılığına yoğun ilgi olduğunu belirtip şu bilgiyi veriyor:

"Şube sayımız artmasa da banka yıllık yüzde 15 civarında büyüdüğü için bu büyümeye paralel olarak ihtiyacımız olan personelimizi alacağız. Bu amaçla mart ayı içinde personel alım sınavı açıyoruz. Şu ana kadar 20 binin üzerinde müracaat var. Öyle toplu bir personel alımı hedefimiz yok. Bu nitelikli personeli tespit etmeye yönelik bir sınav. Sınav sonucunda oluşturduğumuz portföyü yıl içinde ihtiyacımıza paralel olarak mülakatlara davet edip istihdam etme yolunu tercih ediyoruz."

Bankanın 2016 yılında yurtdışında şube açma planı da bulunmuyor. 2015'te ilk şubelerini Bahreyn'de açtıklarını hatırlatan Çelik, "Şu aşamada yeni yurtdışı şubeden çok Bahreyn şubemizin performansını izliyoruz. Oranın sağladığı imkanlar bizim yeni arayışlara girip girmememiz konusundaki kararımızı etkileyecek" diyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • THE END16 Şubat 2016 13:58

    YAĞMA HASANIN BÖREĞİNDE SONA GELİNDİ...ELEMAN ÇIKARMALAR, CİCİLİ BİCİLİ ŞUBELERİ KAPATMALAR GÖRÜNDÜ

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster