Ana SayfaBankacılıkBankalar personel konusunda temkinli!---

Bankalar personel konusunda temkinli!

1 / 7
Bankalar personel konusunda temkinli!
16 Şubat 2016 - 08:18 www.finansgundem.com

2016 için özel sermayeli bankaların çoğu hem şube hem de personel alımı için temkinli davranıyor. Özel bankaların yöneticileri 2016'nın da zorlu geçeceğini öngörüyor ve "Bu yıl yeni şube için beklemedeyiz, ihtiyaç olduğunda sınırlı sayıda personel alırız" diyor. Kamuda ise hem yeni şube açma hem de personel alımı dikkat çekiyor.

Aynı caddede, aynı bankanın üç şubesini görme devri artık kapandı. Her yıl art arda şube açan bankalar, şube açma ve personel alımı konusunda deyim yerindeyse frene bastı. En son 2014 yılında hızlı büyüyen bankacılık sektörü 2015 itibariyle mevcut şubelerini birleştirdiği bir döneme girdi. Bazı bankalar ise şube kapatmak yerine, yüksek kira ödedikleri şubelerin mal sahipleri ile kira indirimi için pazarlık yaparak giderlerini sınırlamaya çalıştı. Kısaca bankalar şubelerini ya birleştirerek, ya da daha düşük kira ödeyecekleri bölgelere taşıyarak giderlerini aşağı çektiler.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • THE END16 Şubat 2016 13:58

    YAĞMA HASANIN BÖREĞİNDE SONA GELİNDİ...ELEMAN ÇIKARMALAR, CİCİLİ BİCİLİ ŞUBELERİ KAPATMALAR GÖRÜNDÜ

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster