Ana SayfaBankacılıkBankalar KOBİ'ler için yarışıyor!---

Bankalar KOBİ'ler için yarışıyor!

8 / 12
Bankalar KOBİ'ler için yarışıyor!
16 Kasım 2015 - 15:31 www.finansgundem.com

EBRD'YE ARACILIK EDİYOR

Yapı Kredi, KOBİ müşterilerinin farklı ihtiyaçlarına özel ürün, hizmet ve segment bazlı servis modeli geliştiriyor. Firmalara pek çok farklı kredi ürünü sunduklarını söyleyen Yapı Kredi KOBİ ve Tarım Bankacılığı Grup Direktörü Aslı Düzenli, şu bilgiyi veriyor:

"Örneğin müşterilerimizin kısa vadeli nakit ihtiyacını karşılamaya yönelik faizsiz kredimiz, masrafsız kredimiz ve ödemesiz dönemli kredilerimiz var. Ayrıca yılın belirli dönemlerinde kampanyalar da düzenliyoruz. Şu an devam eden kampanyamızla KOBİ'lere 50 bin TL ve 36 aya varan vadelerle kredi sağlıyoruz. Dileyen müşterilerimiz kredinin geri ödeme­sine üç ay sonra başlayabiliyor."

Yapı Kredi'nin birçok bankacılık ürün ve hizmetini bir arada sunduğu KOBI Bankacı­lık paketi de var. 240 bin KOBİ'nin bu paket­leri kullandığını söyleyen Düzenli, bu konuda şu bilgiyi veriyor:

"Yoğun ve orta yoğunlukta bankacılık işle­mi kullanan müşterilerimize Çam ve Se­dir paketlerimizle; internet, telefon bankacılığında ücretsiz EFT ve hava­le, hesap işletim ücreti muafiyeti, na­kit destek kredisinde özel fiyatlama, üye iş yeri aidatı muafiyeti gibi çeşitli avantajlar sağlıyoruz. Bu paketlere ek olarak Palmiye paketimiz turizm iş­letmelerine özel ürün ve fiyatlama imkanı sunuyor. Nar tarım sektörü için, Defne ise işlem yoğunluğu daha az olan müşterilerimiz için sun­duğumuz paketler. KOBİ’eri dijital alanda desteklemek ve Türki­ye'deki tüm KOBİ’lerin ihtiyaçlarını çözümlemek amacıyla geçen ay Yapikredikobi.com.tr sitesini hayata geçiren banka halen söz konusu web sitesinin açılış dönemine özel olarak üyelerine özel 10 bin TL'ye kadar aylık yüzde 0.99 faiz oranıyla kredi sunuyor.

Yapı Kredi, KOBİ'lere kendi kaynaklarının yanı sıra uluslararası kuruluşlardan sağladığı uzun vadeli ve düşük faizli finansmanla da kredi temin ediyor. Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) kay­naklı Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı TURSEFF ile enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji yatırımlarına finansman sağladıklarını hatırlatan Düzenli, "Tarım sektöründe faaliyet göste­ren müşterilerimiz, Uluslararası Finans Kuruluşu (IFC) ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) kaynaklı kredi programlarımız dan faydalanarak yatırımlarını uygun mali­yet ve uygun vadelerle finanse edebiliyor" diyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster