Ana SayfaBankacılıkBankalar KOBİ'ler için yarışıyor!---

Bankalar KOBİ'ler için yarışıyor!

7 / 12
Bankalar KOBİ'ler için yarışıyor!
16 Kasım 2015 - 15:31 www.finansgundem.com

AKBANK'TAN ESNAF KARDEŞLİĞİ

Akbank, KOBİ bankacılığının yanı sıra esnaf için de özel ürün ve hizmetler geliştiriyor. 'Akbank'tan Esnaf Kardeşliği' adıyla başlattık­ları seferberlik ile esnafa odaklandıklarını söyleyen Akbank KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, '"Olduğunda Öde Kredisi' ile Esnaf Kardeşliği'ni başlattık. Bu ürünü Axess KOBİ, Gönlüne Göre Öde Esnafım, POS ciro taahhüdü karşılığında hediye tablet kampanyası, Siftah Biriktiren Hesap ve Kuru­şun Değerini Bilen Tarifeler izledi" diyor.

Akbank, bu kapsamda esnaf ve sanatkarların üst kuruluşu Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) ile de bir işbirliği an­laşması imzalamış durumda. Bankanın esnaf ve KOBİ'leri hedefleye­rek çıkardığı 'Kuruşun Değerini Bilen Tarife­ler' ile KOBİ’ler havale, EFT, çek karnesi, çek tahsilatı gibi bankacılık işlemlerinden bel­li adetlerde aylık, altı aylık veya yıllık ücret karşılığı yararlanma imkanına kavuştu. KOBİ'ler bu sayede yapacakları her işlem için ay­rı ücret ödemeyecekler. Bunların dışında ken­dilerine özel paketleri de seçebilecekler. Ör­neğin, banka işlemlerini daha çok internetten yapanlar için KOTA Direkt, satışlarını ağır­lıklı POS ile gerçekleştirenler için KOTA POS veya çok yüksek montanlı işlem yapanlar için KOTA Yıllık tarife seçenekle­rini sunuyor.

Akbank, KOBI ve esnafa finansmanın yanı sıra eğitim, danışmanlık, hibe kredilere başvuru gibi çok sayıda hizmet de sunuyor. Bülent Oğuz, KOBİ'ler için sunulan diğer hizmetleri şöyle özetliyor:

" 'Akbank Uzmanına Sor' uygula­masını hayata geçirdik. Bu sayede KOBİ’ler Kalkınma Ajansı, KOSGEB ve TÜBİTAK tarafından sağlanan desteklerin yanı sıra yatırım teşvik belgesi, dış ticaret, girişimcilik vb. ko­nulardaki ulusal ve uluslararası destekler hakkında detaylı bilgi alı­yorlar. Ayrıca Türk Ticaret Kanunu, Borçlar Kanunu, Vergi Usul Kanunu, Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi ve benzeri konularda da bilgi sahibi olabiliyorlar. Ve bunun için de hiçbir ücret ödemiyorlar."

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster