Ana SayfaBankacılıkBankalar KOBİ'ler için yarışıyor!---

Bankalar KOBİ'ler için yarışıyor!

6 / 12
Bankalar KOBİ'ler için yarışıyor!
16 Kasım 2015 - 15:31 www.finansgundem.com

ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK

Şekerbank, esnaf ve KOBİ'lerin acil nakit ihtiyaçlarını karşılama­nın yanı sıra yatırımlarının finansmanı için orta ve uzun vadeli kredi temin ediyor. Bu kesime özel, çok sayıda ürün çıkaran banka, örne­ğin Nefes Aldıran Kredi ile vergi ödemeleri gibi yasal yü­kümlülüklerin arttığı aylarda firmalara taksit atlatma im­kanı sunuyor. 2014'te kredi kartı ve banka kartını 'Üre­ten Kart' ismiyle tek bir kart­ta birleştirdiklerini hatırlatan Şekerbank Perakende Ban­kacılık Pazarlama Genel Mü­dür Yardımcısı Gökhan Ertürk, "Bu ürünle müşterileri­mize, bankamızda sahip ol­dukları kredi ve mevduat he­saplarına tek kart ile ulaşa­bilme ve tüm bankacılık ürünlerini tek bir hesap öze­tiyle takip edebilme imkanı sağladık. Üreten Kart saye­sinde iş yapılan bayi, distri­bütör ya da toptancı firma­larla pratik, güvenli ve düşük maliyetli bir ödeme sistemi de oluşuyor" diyor.

Şekerbank, ayrıca müşterilerine çekle öde­meleri daha güvenli hale getiren Kare Kodlu Çek'i de sunuyor. KOBİ'lere çok sayıda ücretsiz danışmanlık hiz­meti de sağladıklarını söyleyen Ertürk, bu konuda şu bilgiyi veriyor:

"Örneğin, ihracata yeni başlayan KOBİ'lere 'ücretsiz dış ticaret da­nışmanlık ve belge hazırlama' hizmetini sunuyoruz. Bu hizmet hakkın­da bilgi almak isteyenler,  [email protected] adresine ta­leplerini ileterek bilgi alabiliyor. Aynı za­manda 0216 4532056 numaralı faks numarası veya Şekerbank Çağrı Merkezi aracılığıyla da yetkililere ulaşılabiliyor. Değişen mevzuatlar ve uygulamalar konusunda da KOBİ’lerimize danışmanlık hizmeti sunuyoruz. İşletme sahipleri, bankamızın 'Üretene Destek Hattı' aracılığıyla hukuki danışmanlıktan mali mü­şavirliğe, otel bilgi servisinden rezervasyona, kongre-fuar ve konfe­rans organizasyonuna kadar geniş yelpazedeki danışmanlık hizmetle­rinden hiçbir ücret ödemeden yararlanabiliyor."

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster