Ana SayfaBankacılıkBankalar KOBİ'ler için yarışıyor!---

Bankalar KOBİ'ler için yarışıyor!

5 / 12
Bankalar KOBİ'ler için yarışıyor!
16 Kasım 2015 - 15:31 www.finansgundem.com

TEK BAŞVURU, ÇOK ÜRÜN

DenizBank'ın bu yıl hayata geçirdiği yeni uygulaması sayesinde es­naf artık birden farklı ürüne tek bir başvuru ile sahip olabiliyor. DenizBank KOBİ Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yar­dımcısı Burak Koçak, yeni ürünleri 'Esnafa En Hızlı Kredi'si hakkında şunları söyledi:

" Esnaf ve KOBİ'mizin kredi cevabı beş dakika için­de cep telefonuna geliyor. Bunun yanı sıra DenizBank'tan ilk defa kredi kulla­nacak esnafımıza Midi işlem tarifesi alınması halinde aylık yüzde 1.29 faiz oranından ya­rarlanma imkânı sunuyoruz. Yeni ürünümüz olan KOBİ tarifesi ile esnafımız aylık yüzde 1.44 avantajlı faiz ora­nından yararlanıp ilk ödeme­sini ocak ayına erteleyebiliyor.

Bankanın bu kesime özel İş­letme Kart'ını ise 315 binin üzerinde esnaf kullanıyor. Söz konusu kart, kredili mevduat hesabı ve şirket kredi kartı özeliklerini bir arada bulunduruyor; aynı zamanda alışverişlerde taksit ve öteleme imkanı sağla­yıp kredi kullandırıyor. Burak Koçak'ın verdiği bilgiye göre, esnaf ve KOBİ'ler bu ürünlerden yılda 3 bin TL'ye va­ran tasarruf sağlayabiliyor.

1200 kişilik saha ekibi ile esnaf ve KOBİ’nin yanında olduklarını söyle­yen Koçak, "Ayrıca KOBİ ve esnafı­mız, KOBİ Ümit Destek Hattı'ndan da yardım alabiliyor. Yine Dış Ticaret Destek Hattımız ile dış ticarette kullanılan ödeme şe­killerinden uluslararası kurallara kadar birçok konu da dış ticaret müşterilerimize destek oluyoruz. Findeks pake­timizi alan müşterilerimiz ise çalıştıkları firmaların ve kendi firması­nın ödeme performansını takip edebiliyor" diyor.

Öte yandan DenizBank, uluslararası kuruluşların KOBİ'lere özel avantajlı ve çok uzun vadeli kredilerine de aracılık ediyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster