Ana SayfaBankacılıkBankalar KOBİ'ler için yarışıyor!---

Bankalar KOBİ'ler için yarışıyor!

4 / 12
Bankalar KOBİ'ler için yarışıyor!
16 Kasım 2015 - 15:31 www.finansgundem.com

KADIN PATRONA ÖZEL KREDİ

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), KOBİ'lerin kısa, orta ve uzun vadeli nakit finans­man ve yatırım ihtiyaçlarını karşılamak adına Spot Kredi, Rotatif Kredi, Taksitli Kredi­ler, Kredili Mevduat Hesabı (KMH), İskonto/İştira Kre­dileri ile Kredi Garanti Fonu (KGF) ve KOSGEB ile yapı­lan iş birliklerine dayanan krediler veriyor. Bankanın bunun dışında küçük işletme sahiplerine özel çıkardığı TEB Patron Kart'ı bulunu­yor. Bu kart ile esnaf, istediği an kredilere tek bir kart üze­rinden ulaşabiliyor.

TEB Patron Kart'm Tak­sitli Ticari Kredi, Kredili Mev­duat Hesabı ve Business Kart özelliklerini taşıdığım söyleyen TEB KOBİ Bankacılığı Kıdem­li Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, "Bu kart ile müşterilerimiz, kendi­lerine özel hazırlanan kredi limitleri dâhilinde evrak işleriyle uğraş­madan TEB ATM'leri ve kurumsal internet şubesinden 36 aya varan vadelerle yedi gün 24 saat kredi kullanabiliyor. Turizm sektöründeki firmalar ise sezon ödemeli kredi kullanabiliyor. KOBİ'lere kullandır­dığımız Taksitli Nakit Kredi kampanyamızla da 100 bin TL'ye kadar, üç aya kadar taksit ertelemeli, 36 ay vadeli kredi imkanı sunuyoruz. KGF ile yaptığımız işbirliği sayesinde 100 bin TL'ye kadar teminatsız kredi sağlıyoruz" diyor.

Bu yıl Kadın Bankacılığı'nın da başlatan TEB, bu kapsamda Kadın Patrona Özel EBRD Kredisi, KGF Kadın Patron Destek Kredisi, Altın Teminatlı Kredi, Kadın Bankacılığı Masraf Paketi, Kadın Ban­kacılığı Ürün Paketi gibi finansman imkanları sunmaya başladı.

Sadece kadınlara özel kullandırılan KGF Kadın Patron Destek Kredisi ile yüzde 85 kefaletle iki yılı ödemesiz beş yıla varan vadeler­le 100 bin TL'ye varan kredi imkanı sunuluyor. Altın Teminatlı Kre­di kapsamında ise, 24 aya varan vade, üç aya kadar ödemesiz 30 bin TL'ye kadar Taksitli Ticari Nakit (TL) kredi sağlanıyor. Kadın Ban­kacılığı Masraf Paketi ve Kadın Bankacılığı Ürün Paketi sayesinde TEB'in kadın müşterileri EFT/havale, POS, takas çeki komisyonu, KKB risk raporu sorgu imkanı, çek sorgu imkanı, kurumsal internet gibi birçok bankacılık ürününü çok uygun fiyatlarla kullanma imka­nına kavuşuyor.

TEB ayrıca Avrupa Birliği ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye İş Kuru­mu ile işbirliği çerçevesinde kendi işini kuracak ve işletme sahibi olan kadınlara 75 bin TL'ye varan ve 36 ay vade imkanlı kredi veriyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster