Ana SayfaBankacılıkBankalar KOBİ'ler için yarışıyor!---

Bankalar KOBİ'ler için yarışıyor!

10 / 12
Bankalar KOBİ'ler için yarışıyor!
16 Kasım 2015 - 15:31 www.finansgundem.com

MESLEĞE ÖZEL KREDİ

İş Bankası, her meslek grubuna özel finansman desteği sağlıyor. Banka, bu doğrultuda örneğin kadın girişimcilere, eczacılara, kuyum­culara, toptancılara, turizm sektörüne, çiftçilere, şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüsçülere, otobüsçülere vs. çok sayıda meslek grubunun ihtiyacını karşılıyor. Ayrıca 'Esnafa Destek' adı altında faaliyet ayrımı gözetmeden tüm esnafa 36 aya varan vadelerle 150 bin TL'ye kadar finans­man desteği sunuyor.

2016 başından bu yana KOBİ ve esnaf için zorunlu hale getirilen Yeni Nesil Ödeme Kaydedici Cihaz (ÖKC) konusun­da da sık sık kampanyalar düzenlediklerini hatırlatan Türkiye iş Bankası Genel Müdür     Yardımcısı Suat İnce, "Bunun dışında üye işyerlerimize, avantajlı özellikler sunan Sabit Tari­feli POS ürünümüzü de öneriyoruz. Bu sayede üye iş yerleri belirli bir üst limite kadar kartla yap­tıkları satışların bedelini ertesi iş günü kesinti­siz olarak tahsil edebiliyor" diyor.

İş Bankası, KOBİ'lere İş'te KOBİ internet sitesi kanalıyla da bilgi desteği sağlıyor. Halen 75 bini aşkın üyesi bulunan sitede vergi­den iş hukukuna, dış ticaretten tarım ve hayvancılığa kadar 17 farklı konuda ihti­sas sahibi işin uzmanlarına sorular yön­lendirerek ücretsiz danışmanlık hizmeti alınabiliyor. Üyeler ayrıca KOBİ Pazarı sayfasında oluşturdukları fir­ma tanıtım sayfaları kanalıyla tanıtım yapıp farklı kategorilerde üc­retsiz ilanlar da verebiliyor. Sitede yer alan "Sunumatik" uygulaması ile firmaların kampanya ve benzeri tanıtım sunumları sosyal paylaşım siteleri dahil tüm internet kullanıcıları ile paylaşılabiliyor. İş Bankası bu hizmeti talep edilmesi durumunda yabancı dille hazırlayarak ücretsiz olarak KOBİ’lerin kullanımına sunuyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster