Ana SayfaBankacılıkKredilerde ikinci indirim furyası---

Kredilerde ikinci indirim furyası

5 / 9
Kredilerde ikinci indirim furyası
31 Ekim 2016 - 17:28 www.finansgundem.com

AKBANK’TAN TÜM VADELERDE KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARINDA İNDİRİM

Akbank’tan yapılan açıklamaya göre banka iki yıla kadar olan vadelerde konut kredisi faiz oranlarını %0,90’a indirdi. İki yılın üzerindeki vadelerde beş yıla kadar %0,93, yedi yıla kadar %0,95 ve yedi yılın üzerinde %0,97 faiz oranı uygulanacak. 

Akbank 31 Aralık’a kadar alacağı krediyle ilk kez ev sahibi olacak müşterilerine 500 TL’ye kadar chippara kampanyası başlattığını da duyurdu. Kampanya kapsamında ilk ev için kullanılan kredilere özel olarak, kredi tutarının binde 5’i oranında ve 500 TL ile sınırlı olmak üzere müşterilerin Akbank kartlarına chip para yüklenecek. 

Akbank konut kredilerinde yaptığı faiz indirimi sonrası bugün de genel ihtiyaç ve taşıt kredilerinde faiz indirimine gitti. 

31 Ekim’de yaptığı açıklamayla tüm vadelerde konut kredilerinde faiz indirimi yaptığını açıklayan Akbank bugün de şube ve Akbank Direkt’ten genel ihtiyaç ve taşıt kredileri faiz oranlarını indirdiğini açıkladı.

Akbank indirim sonrası, ihtiyaç sahiplerine 48 aya kadar %1,14’ten başlayan faiz oranlarıyla kredi imkanı sağlarken, taşıt kredilerinde de tüm vadeler için faiz oranını %1,09’a düşürdü.

Detaylı bilgi ve başvuru için Akbank Şubelerine ve Akbank Direkt’e ulaşılabileceği belirtilen açıklamada Akbank’ın vatandaşlarımıza “Kredim Akbank’ta” sloganıyla uygun ödeme koşullarıyla desteğini devam ettireceği bildirildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • adem31 Ekim 2016 18:30

    konut kredisi cektim. cekerken faizler düşrün yapılandırırız dediler ama 3 ay oldu ses seda yok.

  • yorum31 Ekim 2016 17:54

    her 3 aylık dönemlerde ne zaman banka kar rakamları açıklansa utancından faiz düşüşü yarışına giriyorlar göstermelik...bırakın hikayeden konutu düşürmeyi...spotu rotatifi dövizi ticari taksitliyi düşürebiliyomusun ondan haber ver...marketteki ekmek tuz un yağ şekeri düşürme..git jambonu düşür..gibi birşey !

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster