Ana SayfaBankacılıkBankacıyı da müşteriyi de memnun eden Akıllı nakit çevrim cihazları---

Bankacıyı da müşteriyi de memnun eden Akıllı nakit çevrim cihazları

4 / 7
Bankacıyı da müşteriyi de memnun eden Akıllı nakit çevrim cihazları
27 Temmuz 2016 - 12:09 www.finansgundem.com

Etkinlikte kısa bir sunum yapan Glory İcra Kurulu Başkanı Akihiro Harada da Glory’nin geçmişi ve özellikleri hakkında kısa bilgiler paylaşarak, şirketin başta Avrupa ve Asya olmak üzere birçok kıtada hizmet verdiğini, yıllık 1.89 milyar dolar ciro yaptığını ve bu cironun yaklaşık yüzde 50’sinin yurtdışı kaynaklı olduğunu belirtti. Şirketin yıllık cirosunun yüzde 5’ini her yıl Ar-Ge’ye ayırdığını, bunun da yaklaşık 100 milyon dolara denk geldiğini belirterek, sadece üretim değil aynı zamanda doğrudan pazarlama yapan bir şirket olduklarına dikkat çekti. Harada, “Halen 100 ülkede faaliyet gösteriyoruz ve ülkelerin çoğunda bakım onarım hizmetlerini de kendi bünyemizde veriyoruz. Ar-Ge bölümümüzde 900 kişi çalışıyor ve toplam 350 iş ortağımız var” dedi.

Harada, dünya çapında 1 milyondan fazla cihazlarının bulunduğunu, sadece Japonya’da finans sektörüne yönelik 20’den fazla yeni cihaz geliştirdiklerini de sözlerine ekledi.  


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster