Ana SayfaBankacılıkBanka karlarında düşüş bekleniyor---

Banka karlarında düşüş bekleniyor

7 / 7
Banka karlarında düşüş bekleniyor
26 Ekim 2015 - 13:26 www.finansgundem.com

Global Menkul Değerler: Marjlardaki çeyreksel bazda yüksek daralma (90 baz puan), yüksek ticari zarar ve genel kredi karşılıklarındaki artış Garanti Bankası'nın üçüncü çeyrekteki kârlılığını baskılasa da, banka için 'Endeksin Üzerinde Getiri' tavsiyemiz bulunuyor. Ayrıca marjlarında çeyreksel bazda daralma yaşamalarına rağmen Halkbank ve TSKB için de 'Endeksin Üzerinde Getiri' tavsiyesi veriyoruz.

Gedik Yatırım: Zorlu konjonktürde varlık kalitesindeki güçlü görünüm ve ağırlıklı olarak ticari kredilere odaklanmış olması nedeniyle, Akbank beğendiğimiz bankacılık hisselerinden biri. Garanti Bankası, 2015 yılının ilk yarısındaki güçlü operasyonel performansıyla finansal sonuçlar açısından sektördeki en güçlü görünümü sergiledi. Yaygın şube ağı ve güçlü marka değeriyle İş Bankası'nın da fonlama maliyetindeki artış trendinin net faiz marjında yarattığı aşağı yönlü baskıyı benzerlerinden daha iyi yönetebileceğini düşünüyoruz. Üç banka için de tavsiyemiz 'Endeks Üzerinde Getiri' şeklinde. (MUSTAFA GÜNDOĞDU/EKONOMİST DERGİSİ)

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster