Ana SayfaYaşam-MagazinAytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?---

Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?

9 / 13
Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?
30 Aralık 2017 - 12:40 www.finansgundem.com

AKREP – YÜKSELEN AKREP 2018

Astrolojik ajandanın yarattığı olasılıklar 

Sevgili Akrepler, 2018 yılı itibariyle bir süredir sorunlarla boğuştuğunuz çalışma yaşamınız ve sağlıkla ilgili konulardaki zorlayıcı şartlar geride kalmaya başlıyor olacak. Ancak 2018 yılını en verimli şekilde geçirebilmenizin yolu kendinizi toplamak ve odaklanmayı başarmaktan geçiyor.

Bu yılın en zorlayıcı alanı İletişim ve yaratıcılıkla sorunlara çözüm bulmak. 2018 de dostluk ve arkadaşlıklara, sosyal çevreyi genişletmeye sosyal ilişkilere çok daha fazla önem verme gereği var. Tavırlarınızın yanlış anlaşılması çoğu zaman anlayışsızlıkla suçlanmanıza yol açabilir.

Bu yıl burcunuzda ilerlemekte olan Jüpiter sayesinde bolluk bereket dolu, hareketli ve dinamik bir yıl olamaya aday diyebiliriz. 2018 yılının en şanslı burcu olan sizler yaşamda ilerleme kaydetmek için çok da zorlanmayacaksınız aslında. Ancak başlatma enerjisinin anahtarının siz olduğunuzu unutmamalı, yapılması gerekenleri yaptıktan sonra da evrensel desteklerin tadını çıkarmalısınız…

Yılın en önemli gelişmeleri evlilik ve ticari ortaklık konularında olacak diyebiliriz. Hem yaşama bakışınızın hem de duygusal vizyonunuzun yenileneceği bir yıl olarak 2018 size farklı heyecan ve enerjiler vaat ediyor. Geçen yılın duygusallaştıran ajandasını geride bırakarak yaşamın sizi çok daha tatmin edecek bir hal almasına izin verecek gibisiniz…

JÜPİTER BEREKETİ: 8 Kasım’a kadar 1. Evinizde yol alacak transit Jüpiter ile bu yıl hem yaşama sevinciniz hem de pozitif bakış açınızın getireceği bolluk ve bereketin tadını çıkaracak gibisiniz. Şans yıl boyu sizden yana olacak. 8 Kasım sonrası ise kazançlar evinizde bolluk bereketi çok daha fazla hissedebilirsiniz.

SATÜRN DİSİPLİNİ: Yıl boyu oğlak burcunda transit olacak Satürn ile kardeşler ve ebeveynler alanında fazla tavizler vermek durumunda kalabilir. Yakınlara yapacağınız seyahatler konusunda bazı kısıtlamalar yaşayabilirsiniz. 

URANÜS İLE ANİ DEĞİŞİMLER: 2 Ocak-15 Mayıs arasında koç burcunda yol alacak Uranüs; ani sağlık gündemlerinin ihtimallerini arttırırken 15 MAYIS-6 KASIM ani ortaklık ya da evlilik konularını gündeme getirebilir. 

NEPTÜN’LE KURULAN HAYALLER: Neptün balık etkisi ile 2018 boyunca eğer yaratıcı ve hayal gücüne dayalı bir işte çalışıyorsanız ya da bir sanatçı iseniz, bu süreçte büyük kazançlar sağlayabileceğinizi anlatmakta. Bu kişisel ifadenize, yaratıcı alana ait bir uğraş olabileceği gibi, içerisine çocukları da alabilir. Aşkta kendinizi yeniden bırakabileceğiniz, pek çok yönden fedakarlıkta bulunabileceğiniz durumlar var. Ancak parasal konularda, harcamalar yönünde ve spekülatif konularda çok daha dikkatli ve gerçekçi olma gereği var. Neptün transiti romantik ilişkilerinizde tutkunun şiddetini arttırırken, bazı hayaller ve yeteri kadar gerçekçi olamamak yüzünden hayal kırıklıklarına ve haritanızın özel durumuna göre, aldanmaya, aldatmaya da açık eğilimler getirmekte. Aşkı çok fazla idealize etme riskiniz var. Benzer şekilde aşkınız için aşırı fedakarlıkta bulunabilir ve kendinizi kurban yerine de koyabilirsiniz. Belki bunun başta farkına varamayabilir ve hatta kendiniz isteyerek yapabilirsiniz ancak daha bilinçli olmalısınız. Benzer şekilde, spekülatif yatırımlar da gözü kapalı kararların getirebileceği zararlara yol açabilir. Genel olarak bakıldığında ise bu transit yaratıcı enerjinizi büyük oranda arttırıp, sizi duygusal, zihinsel alanda daha mutlu edici etkiler sunuyor olacak. 

PLÜTON İLE ZAMANA YAYILAN DÖNÜŞÜMLER: Plüton oğlak geçişi ile 2024 yılına kadar güçlü dönüşüm enerjisi altında siz yükselen akrepler, eğitim hayatınız ve bununla ilgili her konuda, kardeşlerinizle ilgili tüm meselelerde, yakın çevreniz ve iletişimde bulunduğunuz insanlarla olan ilişkinizde, haberleşme, seyahat konularında bir değişim ve de çoğunluğunuz için çok daha olumlu bir dönem başlıyor olacak. Mesela bugüne dek sorumsuzluk nedeniyle eğitim hayatınızda yaşadığınız sorunlar, kendinizdeki yanlışların farkına varmanızla çözülmeye başlıyor olacak. 

Bu yıl ayrıca yakın çevrenizle ilgili değişimlerin yaşanması kendiniz adına yararlı olabilecek yeni bir ortam yaratmanız da kuvvetle muhtemel keza bazılarınız yakın akraba ve komşularınızla eskisi gibi birlikte olmak yerine daha mesafeli durabilir, uzak olanlarınız da daha yakın olmayı tercih edebilir. Fikirlerinizi bu süreçte kimi zamanlar oldukça sert bir şekilde ifade edebilir, etrafınızdaki insanlar üzerinde baskı kurmaya çalışabilir hatta bazı durumlarda son sözü söylemek isteyebilirsiniz.

Eğitim alanlarınız ya da bu sektörde çalışanlarınız araştırma konularına daha fazla önem verebilir, hatta bu konuda aranan kişi konumuna gelebilirsiniz. İnternet dünyası başta olmak üzere her türlü iletişim aracı ve teknolojiden bu dönemde faydalanmanız tavsiye edilir. Bu süreçte duygu dünyanızla ilgili meselelerde kendi fikirlerinizi baskı yoluyla göstermeye çalışmak, her konuda haklı olduğunuzu düşünmek yerine dinlemeyi bilmeniz son derece önemlidir.


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster