Ana SayfaYaşam-MagazinAytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?---

Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?

8 / 13
Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?
30 Aralık 2017 - 12:40 www.finansgundem.com

TERAZİ – YÜKSELEN TERAZİ 2018

Astroloji ajandanın yarattığı olasılıklar

Sevgili Teraziler, 2018 sizin için aslında oldukça şanslı bir yıl olmaya aday… İkili ilişkilere dair bir süredir geçtiğiniz zorlayıcı koşullar yerini tatmin edici paylaşımlara bırakacak diyebiliriz. Yaşamda tekil olarak denge bulmakta zorlanan sizler için hayat bu açıdan kolaylaşıp güzelleşmeye başlayacak gibi gözüküyor. Güzel deneyimlere açık olacağınız üzerinizde ağırlık yapan koşullardan kurtulacağınız aktif bir yıl sizi bekliyor…

Yılın zorlayıcı, yorucu koşullarının başında ev ve yuvaya ait konular gelmekte. Taşınmanız, tadilat yapmanız gereken koşullar oluşabilir. Bu yıl eve ve yuvaya daha fazla mesai ve para harcamanız gerekebilir. Yeni yaşam yerinizde eskisi kadar rahat hissetmeyerek özgür olmadığınızı hissedebilirsiniz.

2017 sizin için oldukça zorlayıcı ve de yorucu bir yıl oldu bu yılın enerjileri daha rahat akarken siz de rahat bir nefes alma sansına sahip olacaksınız diyebiliriz. Özellikle iş ve kariyer alanında atacağınız doğru adımların karşılığını göreceksiniz. (elbette tersi de geçerli)

Paraya ilişkin görüşleriniz de bu yıl bir değişim gösterebilir be bu sayede bolluk ve berekete ulaşmak için yapmanız gerekenleri yapmaya daha motive hissedebilirsiniz. Bu yıl her zamankinden uyanık olma ayağınıza gelen fırsatları kaçırmama yılı olarak görmeniz gereken bir yıl olacak diyebiliriz.

Özel yaşamınızda kendinizi yıpranmış ve yorgun hissediyorsanız bu yıl evrenin destekleri ile yeniden yaşama tutunma, enerjileri tazeleme şansınız olacak. Geçmişle hesaplaşmak yerine geleceğe odaklanmanız çok daha iyi bir fikir olabilir.

JÜPİTER BEREKETİ: 8 Kasım’a kadar 2. Evinizde yol alacak transit Jüpiter ile bu yıl kazançlar evinize bolluk bereket getirmek için elinden geleni yapıyor olacak. Bir süredir yaşadığınız finansal darboğazı aşmak için on iki yılda bir gelen bu güzel desteği mutlaka değerlendirmelisiniz. 8 Kasım sonrası ise ebeveynleriniz kardeşleriniz ile ilgi konular iletişimlerde artışlar söz konusu olabilir.

SATÜRN DİSİPLİNİ: Yıl boyu oğlak burcunda transit olacak Satürn ile eve, yuvaya ,gayri menkullere dair konularda disiplinli olmak gereği gözüküyor. 

URANÜS İLE ANİ DEĞİŞİMLER: 2 0cak-15 Mayıs arasında koç burcunda yol alacak Uranüs, ani gerçekleşebilecek evlilik ve ortaklık ihtimallerini arttırırken 15 MAYIS-6 KASIM ani miras,vergi ,kredi konuları oluşabilir. 

NEPTÜN’LE KURULAN HAYALLER: Neptün balık etkisi ile 2018 boyunca artık eskisi gibi davranamadığınızı görmelisiniz. Daha kararlı ve net olacaksınız. Bu dönemden başlayarak, ortaya çıkan diğer koşullar ise size geliştirdiklerinizi daha artistik, yaratıcı hayal gücüne dayanacak şekilde ortaya koyma imkanı getirebilir. Olumlu anlamıyla bu süreçte, önümüzdeki uzun yıllar içerisinde iş yeteneklerinizi, çalışma koşullarınızı çok daha yaratıcı ve artistik kılabilirsiniz. Ancak negatif boyutunda ise, çalışma koşullarınızın kurbanı haline gelme durumunuz da olabilir. Altınızda ya da yanınızda çalışan kişileri boş vermemeli, bu kişilerle daha gerçekçi ve açık, şeffaf ilişkiler geliştirmeye bakmalısınız. Çalışma ortamınıza ya da iş rutinlerinize girebilecek olan belirsizlikler sizi belirli ölçüde kararsız, verimsiz hatta işsiz de kılabilir. Bu arada sağlığınızı etkileyebilecek psikosomatik koşulların da gündeme gelebileceğini unutmayın. Bağışıklık sisteminizi güçlendirin, fazla ilaç kullanmaktan kaçınmalısınız. Sağlığınıza kesinlikle çok dikkat etmeli tedavi programlarınıza sadık kalmalısınız. 

PLÜTON İLE ZAMANA YAYILAN DÖNÜŞÜMLER: Plüton oğlak geçişi ile 2024 yılına kadar güçlü dönüşüm enerjisi altında siz yükselen teraziler, bu dönem içinde, eviniz, aile ilişkileriniz, duygusal güvencenizle alakalı konularda da değişim ve dönüşümden geçecek ve yaşadığınız deneyimler sayesinde olgunlaşarak hayatınızın ileriki yıllarına hazırlanacaksınız. 

Duygusal derinliklerinizden gelen bir korku, geleceğinizle ilgili konularda endişe yaratarak, aslında sizi değişime zorlamaktadır. Yapmanız gereken iradenizi her zaman devrede tutmak, olumsuzluklardan ders çıkarmak ve kendinizi gerçekçi bir şekilde yönlendirmektir. Eğer bugüne dek, kendinizle alakalı bir yenilikte ya da gelişimde bulunmadıysanız, yaşadığınız olaylar sebebiyle bunu yapmak durumunda kalabilirsiniz. Şimdi hayat sizden, kendi kendinizin sorumluluklarına sahip çıkarak değişimde bulunmanızı istemektedir.

Maddi manevi güvenliğinizi sağlayacak tedbirler almalı, tartışmalardan, çatışmalardan uzak kalarak evinizin sınırları içindeki insanlarla dahi iyi geçinmek adına çaba göstermelisiniz. Bu dönemde huzurlu bir ev yaşamı sürmek, kendinizi güvende hissetmek istiyorsanız öncelikle bunu gerçekleştirmek adına hedefler belirlemeli, kendi ideallerinize sahip çıkmalı, bilinçaltınızda size baskı uygulayan, geçmişte yaşanan sorunları artık devre dışı bırakmaya istekli olmalısınız. Geçmişle uğraşmaya son vermeli, kendinizi ve çevrenizi daha fazla suçlamamalı, sizi geleceğinizi yönlendirmekten alıkoyan geçmişe sünger çekmelisiniz. Son cümle ise, şu anda yaşadığınız şartlar sizi tatmin etmiyorsa ve zorluklar içinde iseniz, bundan sonrası adına nasıl bir düzen kurmanız gerektiğini düşünmeli ve bunun için şimdiden kendinize yeni hedefler saptamalısınız.


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster