Ana SayfaYaşam-MagazinAytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?---

Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?

7 / 13
Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?
30 Aralık 2017 - 12:40 www.finansgundem.com

BAŞAK – YÜKSELEN BAŞAK 2018

Astrolojik Ajandanın Yarattığı Olasılıklar 

Sevgili Başaklar, 2018 sizin için yaşamın hemen hemen her alanında bir yoğunluk söz konusu olacak gibi gözüküyor. Bu yıl yoğunlaşan ajandalarınız farklı yaşam alanlarında sorun ya da fırsatlarla karşılaşmanız demek olacak. Bu yoğunluğun üstesinden gelebilmek adına farkındalığınızı arttırmak sorunları fırsata çevirme şansı yaratarak yaşam yolunda ilerlemenizi sağlayacaktır.

Aşk konusu yılın genelinde sorunlu ve düşüşte olabilir. Aşka dair saplantılı düşünce ve beklentilerden kaçınmak yapmanız gerekenlerin başında gelmeli gözüküyor.

Aslında 2018 sizler için daha rahat geçecek koşullar var gibi. Sözgelimi 2018, 2017’deki şansızlıklardan kurtulma şansınızın olduğu, enerjilerin daha rahat aktığı kararlı bir yıl olma potansiyeli taşıyor. Maddi manevi birçok karar alarak yaşam değişiklikleri yapma ihtimaliniz oldukça yüksek.

İletişim ve sorun çözme becerilerinize yeni mesleki bilgiler eklemeniz oldukça faydalı olacaktır. Bu yıl sizin için bilgilenme/bilgi ile aydınlanma yılı olabilir.

Bu yıl önceleri yaptığınız gibi duygusal sorunlarınızı ertelememeniz çok daha yerinde olacaktır. Kendinizi, içsesinizi, özünüzü keşfetmek için oluşan uygun koşulları mutlaka değerlendirmelisiniz…

JÜPİTER BEREKETİ: 8 Kasım’a kadar 3. Evinizde yol alacak transit Jüpiter ile bu yıl ebeveynleriniz, kardeşleriniz ile içli dışlı bir süreç sizi bekliyor. Hem siz onlara destek olacaksınız hem de onlardan yardım ve destek alacaksınız. 8 Kasım sonrası ise eve yuvaya dair gelişmeler söz konusu olabilir.

SATÜRN DİSİPLİNİ: Yıl boyu oğlak burcunda transit olacak Satürn ile aşk sizi bulmakta zorlanırken çocuklar a dair artan bir sorumluluk ve disiplinli yaklaşım gereği olacak gibi gözüküyor.

URANÜS İLE ANİ DEĞİŞİMLER: 2 Ocak-15 Mayıs arasında koç burcunda yol alacak Uranüs; yakınlarınızda almayı umduğunuz maddi manevi destekler ile kamuya yapılacak ödemeler konusunda yaşanabilecek ani gelişmeleri fısıldarken 15 MAYIS-6 KASIM ani yurtdışı seyahatler ve eğitim programları söz konusu olabilir diyor. 

NEPTÜN’LE KURULAN HAYALLER: Neptün balık etkisi ile 2018 boyunca sizi gerek maddi gerekse manevi açıdan ilgilendiren ilişkilerinizde büyük bir uyanış içinde olacaksınız. Neptün balık sürecinde yavaş da olsa geçirmekte olduğunuz evrimde, kendinize karşı daha toleranslı olmayı öğrenmek durumundasınız. Ancak bunu tek başınıza değil, karşınıza gelecek yeni bir bilince sahip kişilerden elde etmeye başlayacaksınız. Karşınıza çıkacak kişiler sizi ruhsal yönden geliştirebilir, size ruhsal bir öğretmenlik rolü oynayabilir. Ancak hayat her zaman hassas bir denge üzerine oturduğu için, bir yandan da bu kişilerin gerçekliğini test etmeli sahte tavırların yaratabileceği durumların yaşam yolunuzu riske edebileceğini bilmelisiniz. Aşırı yargılayıcı olmamalısınız fakat sizi kötüye kullanabilecek arkadaşlara, ilkesiz davranışlara ve aldanmalara da izin vermemelisiniz. Kuşkusuz tam olarak elinizde olmayan nedenler yüzünden evlilik, ilişkiler ve yakın arkadaşlıklar sizi dönüştürebilir. Genel olarak anlaşmalar, hukuki davalar ve sözleşmelerinizde daha gerçekçi ve önlemci olmaya özen göstermelisiniz. 

PLÜTON İLE ZAMANA YAYILAN DÖNÜŞÜMLER: Plüton oğlak geçişi ile 2024 yılına kadar güçlü dönüşüm enerjisi altında siz yükselen başaklar, çocuklarınız ve aşk ilişkileriniz yoluyla dönüşümünüzü gerçekleştirmek üzere deneyimler yaşayabilir, iyi bir şekilde tanınmak ve en iyi olmak adına azimle yol alabilirsiniz ki kimileriniz için bu süreçte çocuk sahibi olmak isteği oldukça baskın bir hale gelebilir. Bu amaçla tüm yöntemleri denemekten yana olabilirsiniz. Eğer bu süreçte aşk ve çocuk konularını ölüm kalım haline getirmeden, durumu mantıklı bir şekilde gözden geçirip düzenleyebilirseniz sonuç gerçekten olumlu olabilir. İçinizde hissettiğiniz baskının tümünde kendinizi gösterme hevesi yer aldığı için farkında bile olmadan tuhaf davranışlarda bulunabilirsiniz. 

Bunun için öncelikle sorumluluklarınızı bilmeli, eksiklerinizi tamamlamalı, yanlışlarınızı düzeltme yoluna gitmelisiniz. İlişkilerinizde baskı kurmak, yönlendirmeye çalışmak ya da isteklerinize uyulması yönünde direktifler vermek son derece yanlıştır. Bu dönemde çocuklarınız sayesinde bir dönüşüme geçebilir, onlar aracılığıyla hayatın farklı yönlerini keşfedebilirsiniz. Yaşadığınız aşk ilişkilerinde cinsellik teması oldukça yüksektir ancak dikkatli seçimlerde bulunmak kesinlikle gereklidir. Bu dönemde öncelikle kendi içinizdeki yeteneklerinizi hayata geçirmeli, ruhsal olarak güçlü olmayı başarmalı veya hep ya hiç tarzı saplantılı davranışlar içine girmemeli ve insanların sürekli sizin gibi düşünmesini beklememelisiniz.


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster