Ana SayfaYaşam-MagazinAytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?---

Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?

6 / 13
Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?
30 Aralık 2017 - 12:40 www.finansgundem.com

ASLAN – YÜKSELEN ASLAN 2018

Astrolojik ajandanın yarattığı olasılıklar 

Sevgili Aslanlar, 2018 sizin için gelecek yaşamınız açısından yön tayin edici bir yıl olacak diyebiliriz. Bu yıl olayları değerlendirme şekliniz, sorun çözme becerileriniz değişen yaşam koşullarına uyumlanabilmeniz ilk başlarda yorucu hissettirse de başarılması halinde sapasağlam bir geleceğin temeli olacaktır.

Bu yıl her zamankinden fazla çalışmanız gereken koşullar olacağından sağlık konularında da hassas olmanız gerekiyor. Dönem dönme yoğunlaşan stresle gelen zorlanmaların yarattığı bazı sağlık sorunları söz konusu olabilir. Bu yüzden dinlenmek, gevşemek için mutlaka zaman yaratmanız ve sosyal yaşamda kalmanız iyi bir fikir olabilir.

Sevgili Aslanlar kolay olmayabilir ancak doğru değerlendirmeniz halinde kesinlikle güç kazanacağınız bir yıl olacak. İş yaşamınızda, kariyerinde pek çok fikir, pek çok yapıcı değişiklik ya da yeni proje gündeme gelebilir. Cesaretiniz ve yaratıcılığınız bu yıl en büyük gücünüz olabilir. Ancak stres yüklü tempoda duygusal açıdan yıpranma ihtimaline karşın dikkatli olmanız gerekmekte.

2018 de ev ve yuvaya ait konularda verimli bir yıl olabilir. Yapılması gerekenleri yapınca gayrimenkullerinizin değeri artabilir yaşam konforunuz artabilir…

Baskı altında savunma mekanizması olarak geliştirdiğiniz ‘ben’ kimliğinizin sesi yükselirken çevreniz bunu bencilleşme olarak algılayabilir.

JÜPİTER BEREKETİ: 8 Kasım’a kadar 4. Evinizde yol alacak transit Jüpiter ile bu yıl ev ve yuvaya dair konularda en şanslı olacağınız bir süreç var. Huzuru yuvanızda bulmanız, gayrimenkul alıp satmanız ya da tadilatlarla güzle sonuçlar almanız söz konusu. 8 kasım sonrası ise aşka dair gelişmeler, çocuklarla ilgili güzel haberler olabilir.

SATÜRN DİSİPLİNİ: Yıl boyu oğlak burcunda transit olacak Satürn ile işyerinizde, sizin için çalışanlarla ilişkilerde her zamankinden daha disiplinli olma gereği var. Ayrıca 2018 sağlık konusunda da dikkatli olmanız gereken bir yıl. 

URANÜS İLE ANİ DEĞİŞİMLER: 2 Ocak-15 Mayıs arasında koç burcunda yol alacak Uranüs; uzaklara yapılacak ani seyahatler ile kendinizi ve işinizi geliştirme fırsatı sağlayacak gibi gözüküyor. 15 MAYIS-6 KASIM arasında kariyer ve iş ile ilgili konularda beklenmedik değişiklikler ve olumlu olumsuz sürprizler söz konusu olabilir. 

NEPTÜN’LE KURULAN HAYALLER: Neptün balık etkisi ile 2018 boyunca artan farkındalıklarınız sayesinde öğrendiğiniz ve özellikle vazgeçtiğiniz egonuz, kendinizi akışa bıraktığınız konular sayesinde, kendinizi tazeleyebilecek bir bakış açısına doğru ilerleyebilirsiniz. Bu transit ile hayata bakış açınızda daha dik, daha cesur ve savaşçı bir tutum izlemeye başlayacaksınız. Tüm bunların yanında, bu yıldan başlayarak, yavaş yavaş daha belirgin hale gelecek şekilde, hayatın gizli kalan yönleri ile daha derin bir biçimde ilgilenmeye başlayacaksınız. Psişik açıdan hassasiyetiniz iyice artacak. Daha önce bir şok ya da kriz biçiminde yaşadığınız olayları daha yumuşak ve toleranslı biçimde değerlendirmeye başlayabilirsiniz. Bu sürecin güçlü bir tekamül süreci olacağı söylenebilir. Siz açık bir şekilde fark edemeyebilirsiniz ancak bu süreçte hayatınızın eskiden kalan kısımları gittikçe silikleşecektir. Ancak finansal alanda daha dikkatli ve gerçekçi olmaya gayret etmelisiniz. Bu transit eşinizin ya da ortağınızın parasal konularda çaresiz hissedebileceğini, sizin güvenlik desteğinize ihtiyacı duyabileceğini fısıldıyor olacak… 

Ayrıca miras, yatırımlar ya da borçlara ilişkin konularda anlaşmalara, yazışmalara dikkat etmelisiniz. Siz tam farkında olmasanız da kendinizi feda edebileceğiniz büyük borçlar altına (maddi ya da manevi) girmek söz konusu olabilir. Benzer şekilde, ebeveyn ya da kardeşler, kuzenler gibi yakın akrabaların sürekli olarak sizden yardım taleplerini ve bu isteklerinin arkasındaki motivasyonu daha iyi fark etmeye çalışmalısınız. Dikkatsizliklerin, izin verilen suistimallerin, boş vermişliklerin sizi değişik oranlarda irili ufaklı değişik derecelerde finansal riskler altına sokabileceği gerçeğini unutmamalısınız.

PLÜTON İLE ZAMANA YAYILAN DÖNÜŞÜMLER: Plüton oğlak geçişi ile 2024 yılına kadar güçlü dönüşüm enerjisi altında siz yükselen aslanlar öncelikle sorumluluklarınıza sahip çıkmak durumundasınız. Verimli bir iş yaşamı ya da yaşamınızda huzur ve güvenlik bulabilmeniz için her şeyden önce kendinizi geliştirmek ve eksik yanlarınızı tamamlamak ve geleceğe dair yatırımlarınız konusunda çok daha ciddi düşünmek zorundasınız. Siz bunları kabul etmedikçe, ruhsal olarak baskılar yaşayabilir, sağlık olarak zorlanabilir, mutsuz ve maddi olarak zorlanacağınız bir yaşam sürebilirsiniz. 

Diğer sektörlerde çalışıyor olsanız bile bu geçiş ile hizmet sektöründe bir iş kurmak ya da çalışmak isteyeceksiniz. Bu transitte köklü değişimlerin yaşanacağı alan iş yeriniz, sizin için çalışanlar ya da patronlar ile iş yaşamınızdır ki birlikte çalıştığınız bazı kişilerle yollarınızı ayırmanız yüksek olasılıktır. Öte yandan plüton oğlak geçişi ile yer aldığınız hizmet sektöründe yıllarca rakiplerinizle mücadele vererek en güçlülerden birine dönüşebilir, bir ustanın yanında yetişerek hayatınızı kazanabilir, işinizi en iyi şekilde öğrenmek adına ilerleyebilirsiniz. Bu sürecin başlamasıyla birlikte sağlığınıza son derece dikkat etmeli, sigortalı iş yerlerinde çalışmalı veya mümkünse özel sağlık sigortası yaptırmalısınız. Gerilim, stres konusunda eskiye oranla şimdi daha dikkatli olmalı ve kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster