Ana SayfaYaşam-MagazinAytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?---

Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?

5 / 13
Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?
30 Aralık 2017 - 12:40 www.finansgundem.com

YENGEÇ – YÜKSELEN YENGEÇ 2018

Astrolojik ajandanın yarattığı olasılıklar 

Sevgili Yengeçler, 2018 sizin kesinlikle özgüveninizin yükseleceği, yaşamsal birçok alanda daha çok ben diyeceğiniz bir yıl olacak gibi gözüküyor. Ancak vericilikteki abartılı tavrınız iş almaya geldiğinde aynı kabulü görmeyebilir, o yüzden dikkatli olmakta yarar var.

Bu yıl evlilik ve ortaklıklar açısından pek rahat bir yıl olmayabilir. Alma verme dengesindeki değişiklik talepleriniz ilişkilerinizin mevcut yapısına uygun olmayan dengesiz tavırlarınız yıpratıcı olabilir. Hiç ummadığınız anda gelen ayrılık talepleri ile karşılaşmanız mümkün olabilir. Bu yıl yengeçler açısından ’biz‘ halinden çıkıp ‘ben’ haline dönüş gibi olabilir.

Yeni ruh haliniz ve tavrınız ile aile, arkadaş ve iş çevrenizde değişikler olması, nazı zorlayıcı kararların alınması gerekebilir. Haziran ve temmuz özellikle dikkat edilmesi gereken dönemler…

‘Ben ‘ odağı mevcut ilişkilerde bazı kopuşlara yol açarken aşkta yeni gelişmeler olması gayet mümkün.

Değişim ve dönüşüm ilerlemenin kaçınılmaz gerekleri olmasına rağmen siz yengeçleri bu yolda bazı tuzaklar bekliyor olabilir. Yaşamınızın dengesi bir süre kaybolsa da sadece olumlu bakış açınız ve bu bakış açısından doğacak olumlu tavırlarınızla size çok daha büyük tatmin sağlayacak yeni denge hali üretmeniz mümkün olabilecek.

JÜPİTER BEREKETİ: 8 Kasım’a kadar 5. Evinizde yol alacak transit Jüpiter ile bu yıl aşkın heyecanı sürekli kapınızda olabilir. Mevcut ilişkilerindeki monotonluk ya da sorunlardan bunalanlarınız bu süreçte daha önce hiç yapmadıkları şeyler yapmak isteyebilir, yasak aşkların hedefi olabilirler. Bu yıl çocuk sahibi olmak isteyenleriniz için de güzel haberler alma zamanı 8 Kasım’a kadar olan süreçte.

8 Kasım sonrası ise işyeri, işyerinde size çalışanlar ve sağlık konularında mevcut durum her ne ise artarak devam edecektir. Olumlu mevcudiyetler de olumsuzlar da Jüpiter in arttırıcı etkisinden yararlanacaklardır.

SATÜRN DİSİPLİNİ: Yıl boyu oğlak burcunda transit olacak Satürn ile evlilikler ve ortaklıklardaki disiplinli tavır ihtiyacı aşk evinizdeki Jüpiter etkileri ile hayatınızı iyice zorlaştırabilir. 

URANÜS İLE ANİ DEĞİŞİMLER: 2 Ocak-15 Mayıs arasında koç burcunda yol alacak Uranüs; kariyer ve iş ile ilgili konularda beklenmedik değişiklikler ile sürprizler yapacak gibi gözüküyor. 15 MAYIS-6 KASIM arasında sosyal ilişkileriniz, dostluk, arkadaşlık dünyanızda bazı huzursuzluklara yol açarken, çevrenizde ciddi değişiklik yapma isteğine pek engel olamayacak gibisiniz. 

NEPTÜN’LE KURULAN HAYALLER: Neptün balık etkisi ile 2018 boyunca uzaklara yapacağınız yolculuklardan ya da bu yolculuklarda karşılaşabileceğiniz kişilerden yeni ve çok farklı bakış açıları edineceksiniz. Sonuçta bu transit sizin kültürel, akademik alanda geniş boyutlu düşünmenize yardımcı olacak. Hatta bu sayede 2008’den beri yakın beraberliklerde, ilişkilerinizde ve evlilik hayatınızda yaşamış olduğunuz travmaları ve sizi manipüle eden kişileri bile daha farklı gözlerle değerlendirmeye başlayabileceksiniz. Kısaca Balık burcundaki Neptün sayesinde arayışlarınızın, inançlarınızın sınırları genişleyecek. Kuşkusuz böyle bir değişim ya da genişlemenin bazı olumsuz yönleri de olabilir. Mevcut sahip olduğunuz sosyal, kültürel çevre ile bağlarınızı geliştirmek yerine yönünüzü kaybetmenize sebep olabilir. Ancak sonuçta sürece güvenmeli ve entelektüel açıdan kazanımlarınızı sağlama almaya gayret etmelisiniz.

PLÜTON İLE ZAMANA YAYILAN DÖNÜŞÜMLER: Plüton oğlak geçişi ile 2024 yılına kadar güçlü dönüşüm enerjisi altında siz Yengeçler, yakın ilişkiler, evlilik, iş ortaklığı veya rakipleriniz yoluyla dönüşümünüzü sağlayacak gibisiniz. Bu yıl yine, öncelikle karşı cinsle ciddi bir ilişki kurabilme, onun farklılıklarını kabullenme, paylaşmak ve bütünleşmek adına dengeli olmayı öğrenmek zorundasınız. Bu dönemde karşınıza çıkan ve ilişki kurduğunuz kişiler güç ve kontrolü ellerinde bulundurmak isteyen kişiler olabileceği gibi mevcut durumda birlikte olduğunuz kişinin sizin ve değerleriniz üzerinde baskınlığında artış ile sizin bu duruma tahammülünüzde bir düşüş söz konusu olabilir. 

Evliliğinizin sağlıklı bir şekilde sürmesi için partnerinizle aranızdaki görüş ayrılıklarını kabul ederek, karşılıklı olarak eksiklerinizi gerçekçi bir şekilde belirlemeli ve ilişkinizi geliştirmelisiniz. Bu öyle bir süreçtir ki, kimileriniz doğum haritasındaki etkiler nispetinde birlikte olduğu kişi veya evliliği nedeniyle yavaş yavaş değişime uğradığını anlamaya başlayabilir. Öncelikle kendinizi gözden geçirmelisiniz. Beraberliklerinizde sorun çıkaran nedir, nasıl bir ilişki istemektesiniz ve siz hangi konular nedeniyle ilişkilerde zorluklar yaşamaktasınız. Bütün bunları ele alarak eksik kalan, yanlış olan ve hatalı davrandığınız her şeyi gönüllü bir şekilde düzeltmeye çalışmalı ve aynısını karşı taraftan da talep etmelisiniz. Bu süreçte birlikte olduğunuz kişi ya da olacağınız kişiyle aranızda zorlu deneyimler yaşansa da, bütün bunların gelişiminiz adına gerekli olduğunu biliniz.


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster