Ana SayfaYaşam-MagazinAytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?---

Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?

4 / 13
Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?
30 Aralık 2017 - 12:40 www.finansgundem.com

İKİZLER – YÜKSELEN İKİZLER 2018

Astrolojik ajandanın yarattığı olasılıklar 

Sevgili İkizler, 2018 sizin kesinlikle kendiniz, öz benliğiniz ile sürekli temas halinde olmanız, konsantrasyonunuzu kaybetmemeniz, kendinize ekstra şefkat göstermeniz gereken bir yıl olacak gibi gözüküyor. Genel olarak yaşam koşullarınızda zorlayıcı durumlarla karşılaşmanız sizde yaşamda yeni bir sayfa açma hatta kaçma isteği yaratırken kararlarınızın rasyonalitesini sorgulamalısınız.

Kariyer ve itibar evinizdeki etkiler aslında oldukça aktif ve şanslı bir yıla işaret ediyor ancak bu yıl yaşanabilecek konsantrasyon sorunları bazı hataların kaynağı olmaya aday diyebiliriz. Bu yıl sağlık konuları da önem verilmesi gereken konular arasında mevcut sorunlar varsa görmezden gelinmemeli, mutlaka çözmek için çaba harcanmalı.

Ayrıca 2018 yılında kamuya dair yükümlülükler, vergiler, muhasebe konuları ile ortak kazançlara dair konularda zorlanmalar yaşamanız da gayet olası, bu sebeple sözünü ettiğim konularda çok ama çok dikkatli olma gereği var. Bu tarz zorlantıların yaratacağı maddi risklerin yanı sıra manevi sorunlar da ciddi bir risk unsuru olabileceğinden gerçekten dikkatli olunmalı. Karamsarlığa kapılmadan titizlikle işlerin yürütülmesi, finansal kontrollerin sıklaştırılması ise rahatlık yaratacak bir unsur olabilir. Bu konuda sistematik bir dikkatlilik hali büyük fayda yaratacaktır.

JÜPİTER BEREKETİ: 8 Kasım’a kadar 6. Evinizde yol alacak transit Jüpiter ile işyeri, işyerinde size çalışanlar ve sağlık konularında mevcut durum her ne ise artarak devam edecektir. Olumlu mevcudiyetler de olumsuzlar da Jüpiter in arttırıcı etkisinden yararlanacaklardır. 8 Kasım sonrası ise; evlilik ve ortaklıklara ilginiz, sevginiz artarken varsa evliliğiniz ya da ortaklığınız sayesinde bazı ciddi kazançlar elde etmeniz mümkün olacak. Bu süreç ayrıca evli olmayanlarınız için evlilik ya da işte ortaklık fırsatlarının arttığı bir süreç olarak da görülebilir

SATÜRN DİSİPLİNİ: Yıl boyu oğlak burcunda transit olacak Satürn ile ortaklaşa kazançlar, eş ve ortaktan gelecek maddi manevi destekler konusunda disiplinin bozulmaması, eş ya da ortaklardan gerçekçi olmayan isteklerde bulunulmaması gereği olacak gibi gözüküyor. 

URANÜS İLE ANİ DEĞİŞİMLER: 2 Ocak-15 Mayıs arasında koç burcunda yol alacak Uranüs sosyal ilişkileriniz, dostluk, arkadaşlık dünyanızda bazı huzursuzluklara yol açarken, çevrenizde ciddi değişiklik yapma isteğine pek engel olamayacak gibisiniz; 15 MAYIS-6 KASIM arasında değişiklik için ilgi alanınız daha çok iç dünyanız, yaşama genel bakışınız alanında olacak… 

NEPTÜN’LE KURULAN HAYALLER: Neptün balık etkisi ile 2018 boyunca gündeminizde işiniz ve kariyerinizle ilgili yeni idealler, bağlanacağınız yeni görüşler, umutlar var. Balık burcundan geçen Neptün, ilham alabileceğiniz yeni bir vizyonunuz olabileceğini ve bir ölçüde gözlerinizi de kapayarak, kendinize yeni idealler bulacağınızı açıklamakta. Ancak gerçeklerle idealleri birbirine karıştırmamak gerekiyor. Yapacağınız bu yeni işte sağlam bir getiri vizyonu inşa etmeli, sahip olduğunuz yetenekleri mümkün olduğunca kazanca çevirmek üzere planlar yapmalısınız. Bu transit sizi bir şekilde toplum önüne çıkaracak gibi gözüküyor. Zorlayıcı olan ise, bu gidişatı tek başınıza pek kontrol edememeniz olabilir. Bazı hareketleriniz ya da ayakları yere basmayan tutumunuz ya da dışsal, sosyal koşullar nedeniyle belirli ölçüde yanlış anlaşılma riskine de sahipsiniz. Kendinizi hayallere aşırı derecede kaptırırsanız, skandal durumlar bile söz konusu olabilir. 

Medyada, sanatsal alanda ya da içerisinde ruhsal boyutlar olan konularda büyük bir başarı kazanabilirsiniz. Tabii ayaklarınızı yerden kesmeyerek. Otorite figürleri hayatınızda birer birer dağılırken, kendi yelkeninizi kendiniz ayarlamak durumundasınız.

PLÜTON İLE ZAMANA YAYILAN DÖNÜŞÜMLER: Plüton oğlak geçişi ile mistik konularla yakından ilgilenmek, hayatın gizemleri üzerine düşünmek, maddi dünyada ayakta kalmaya çalışmak için para ve güç sahibi olmak, ortak işler veya eş kanalıyla toplum içinde bir yer edinmek, cinsel açıdan yüksek dürtülerinizi doyurma taraflısı olmak gibi etkiler de sunabilir. Plüton bu yaşam alanında gayet etkili olduğundan hedeflerinizi doğru yönlendirebilir, ideallerinizi gerçekleştirmek adına sorumlu bir şekilde davranabilir, sabırlı olursanız yavaş ve emin adımlarla hayatınızı son derece olumlu bir şekilde yönlendirebilir, yüksek kazançları hem de hiç yorulmadan elde edebilir, kendinizi yeniden doğmuş gibi hissedebilirsiniz.


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster