Ana SayfaYaşam-MagazinAytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?---

Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?

3 / 13
Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?
30 Aralık 2017 - 12:40 www.finansgundem.com

BOĞA – YÜKSELEN BOĞA 2018

Astrolojik ajandanın yarattığı olasılıklar 

Sevgili Boğalar, 2018 sizin için özellikle ekonomik koşullar ile duygusal yaşamdaki tatminlerin sorgulandığı bir yıl olarak güçlü etkilere sahip olacak gibi gözüküyor. Pek çoklarınız için bu yıl yeni bir yol ayrımı olabilir. Bu yüzden 2018 sizin için hem aşkta hem de finansal alanda önemli kararların alınacağı yıl olabilir.

2018, eğitim ve yolculuklar açısından sizin için zor bir yıl olacak gibi gözüküyor. Uzaklara yapılacak seyahatler ertelenmek bile zorunda kalabilir ya da zevk yerine zorunluluklar yüzünden seyahat edilmesi söz konusu olabilir.

Uranüs ün burcunuza geçişi yüzünden bu yılın en çok değişim yaşayacak burcu olacağınızı söylemek abartı olmaz. Değişimle arası en hoş olmayan burçlardan biri olarak direnç gösterme eğiliminde olabilirsiniz ancak bu yılın sizin için mottosunun ‘’ne kadar direnç, o kadar acı‘’ olacağını hatırlamalı, bu transit ile pek çok konuda ani ancak kökten ve de kalıcı değişimler geleceğini de kabul etmelisiniz.

Öte yandan 2018 yılı; evlilik veya ortaklık gibi konularda ciddi paylaşımların, olgunlaşma ve gelişmelerin yılı olacak gibi gözüküyor. Jüpiter kaynaklı pozitif görünüm ile ortağı olanlar ya da evli olanların yaşamda kazanımları çok daha fazla olabilir. Bu kazançlar maddi olabileceği gibi manevi tatmin yaratacak kazanımlar da olabilir.

Sevgili Boğalar bu yıl aşkta daha cömert olmalı özellikle Merkür retrolarında özensiz ve yıpratıcı davranışlardan kaçınmalısınız.

JÜPİTER BEREKETİ: 8 Kasım’a kadar 7. Evinizde yol alacak transit Jüpiter ile evlilik ve ortaklıklara ilginiz, sevginiz artarken varsa evliliğiniz ya da ortaklığınız sayesinde bazı ciddi kazançlar elde etmeniz mümkün olacak. Bu süreç ayrıca evli olmayanlarınız için evlilik ya da işte ortaklık fırsatlarının arttığı bir süreç olarak da görülebilir. 8 Kasım sonrası ise; arzu ettiğiniz maddi manevi tüm desteği alabileceksiniz. Aldığınız bu destekler ile ne kadar sevildiğiniz konusunda varsa tüm şüphelerinizden kurtulup mutlu olacak ve de eşinize çok daha yakın hissedebileceksiniz.

SATÜRN DİSİPLİNİ: Yıl boyu oğlak burcunda transit olacak Satürn ile eğitim ve seyahatler alanında her zamankinden disiplinli olma gereği var 

URANÜS İLE ANİ DEĞİŞİMLER: 2 Ocak-15 Mayıs arasında koç burcunda yol alacak Uranüs iç dünyanızda bazı huzursuzluklar ile gelen köklü yaşama bakış ve vizyon değişikliği yapma isteği uyandırırken; 15 MAYIS-6 KASIM arasında değişiklik için ilgi alanınız daha çok dış görünümünüz, imajınız, kendinizi dış dünyaya ifade ettiğiniz alanlarda olacak gibi gözüküyor. 

NEPTÜN’LE KURULAN HAYALLER: Neptün balık etkisi ile 2018 boyunca gündeminizde yeni idealler ve sosyal açıdan bağlanacağınız görüşler, umutlar var. Bu süreçte daha önce sıkı sıkıya bağlı olduğunuz arkadaşlıklar çözülürken, yerine yenileri gelebilir. 

Geleceğe yönelik beklentilerinizde daha yumuşak, toleranslı ve gevşek bir tutum izleyebilirsiniz. Yeni arkadaşlarınız arasında sanatçılar, bohem tipler, bağımlı ya da zayıf karakterli kişiler olmasını arzulayabilirsiniz. Daha ütopik insanlar çevrenize girebileceği gibi, siz de sosyal alanda daha verici hale gelebilirsiniz. Ancak bu kişiler ne kadar çekici gelse de güven telkin etmeyebilirler. Doğal olarak tüm bu süreç, geleceğe yönelik hedeflerinizde sizi daha evrensel, yaratıcı, verici, spritüel açıdan gelişmiş ve hayalci kılmakta.

PLÜTON İLE ZAMANA YAYILAN DÖNÜŞÜMLER: Plüton oğlak geçişi ile öncelikle kendinizi gözden geçirerek, ne durumdasınız, ne yöne gitmektesiniz, amacınız nedir ve neler yapmak istiyorsunuz? Sorularına cevap bulmalısınız. Yaşamın içindeki maddi ve manevi tüm zorluklara karşın, azimle yol almalısınız. Eğer siz farklı fikirlere aldırmadan bütünlüğünüzü bozmadan yolunuzda ilerlemeye kararlı iseniz, biliniz ki bu süreç sonunda şu anki konumunuzdan çok daha iyi bir yerde olacaksınız. Yurtdışına yerleşme yıl boyu zihninizi meşgul edecek konulardan biri olabilir.


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster