Ana SayfaYaşam-MagazinAytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?---

Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?

2 / 13
Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?
30 Aralık 2017 - 12:40 www.finansgundem.com

KOÇ – YÜKSELEN KOÇ 2018

Astrolojik ajandanın yarattığı olasılıklar 

Sevgili Koçlar, 2018 sizin için özellikle iş, kariyer ve para konularında güçlü etkilere sahip bir yıl olacak gibi gözüküyor.

Yılın genelinde kariyerlerinize dair gelişmelerden dolayı baskı altında hissederken ezberlerinizi bozacak, değişime zorlayacak gelişmelerle yüz yüze kalmanız söz konusu olabilir.

Bu yıl siz koçlar açısından belki zor ama gelişme olanakları sunan bir yıl. Yılın ilk aylarında kritik dönemeçler hissedilse de sonrasında yaşanacak güzel gelişmeler var. Uranüs bu yıl sizi bir süreliğine terk edip para evinize geçiş yapınca finansal alanda bütçenizde ani değişimlerin habercisi olacak diyebiliriz. Yılın son aylarında yine bazı zorluklarla mücadele etmek zorunda kalabilirler.

Sanatçı olan, sanatsal üretim alanında çalışanlarınız kazanç açısından bu yıl oldukça şanslı olacaklar. Hobisi sanat olanlar bu yıl hobilerini işe dönüştürme kararı bile alabilirler. Yılın diğer en şanslı alanı ise krediler, vergi, miras gibi hukuksal konular olabilir.

Yıl içerisinde hassas olmaları gereken alan ise ilişkiler ki bu alanda iletişime ekstra önem vermeleri gerekiyor. Baskı altında iken doğru karar vermekte de oldukça başarısız olduğunuzdan iletişimden kaçınmanız faydalı olacaktır.

JÜPİTER BEREKETİ: 8 Kasım’a kadar 8. Evinizde yol alacak transit Jüpiter ile başta eşiniz ya da ortağınızdan olmak üzere arzu ettiğiniz maddi manevi tüm desteği alabileceksiniz. Aldığınız bu destekler ile ne kadar sevildiğiniz konusunda varsa tüm şüphelerinizden kurtulup mutlu olacak ve de eşinize çok daha yakın hissedebileceksiniz. 8 Kasım sonrası ise; gündeminiz daha çok uzaklara yapmak istediğiniz seyahatler ile yüklü olacak.

SATÜRN DİSİPLİNİ: Yıl boyu oğlak burcunda transit olacak Satürn ile iş ve kariyer alanında her zamankinden disiplinli olma gereği var 

URANÜS İLE ANİ DEĞİŞİMLER: 2 Ocak-15 Mayıs arasında burcunuzda yol alacak Uranüs dış görünüşünüz, imajınız ile ilgili çarpıcı değişiklikler yapma isteği uyandırırken; 15 MAYIS-6 KASIM arasında kişisel gelirleriniz konusunda bazı değişiklikler olabileceğini fısıldıyor. Bu değişiklikler olumlu da olabilir, olumsuzda farkı yaratacak olan doğum haritanızdaki etkileşimler olacaktır. 

NEPTÜN’LE KURULAN HAYALLER: Yıl boyu 12. Evinizde olacak bu transit kendiniz ve yaşamınızla ilgili bazı gerçek üstü beklentilerinizin olabileceğini ve bu beklentilerin gerçekleşmemesi ile yaşayabileceğiniz bazı hayal kırıklıkları olabileceğini bildiriyor. Bu süreçte sanatsal faaliyetlerinizi artırmak, yaratıcı üretimler kurtarıcınız olabilir. 

PLÜTON İLE ZAMANA YAYILAN DÖNÜŞÜMLER: Bu yıl da iş ve kariyer eviniz plüton oğlak geçişi etkisi altında olacak. Plüton oğlak geçişi en genel ifadesiyle köklü değişiklikler getiren bir geçiştir. Bu geçişin tamamlanacağı 2024 yılına dek siz yükselen koçların iş anlamında köklü değişiklikler yaşamanız söz konusu 


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster