Ana SayfaYaşam-MagazinAytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?---

Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?

13 / 13
Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?
30 Aralık 2017 - 12:40 www.finansgundem.com

BALIK – YÜKSELEN BALIK 2018

Astrolojik ajandanın yarattığı olasılıklar

Sevgili Balıklar, 2018 yılında sizlerin finansal alanda geçmiş yıllarda yaşamış olduğunuz zorlayıcı, istikrarsız koşullar artık daha dengeli daha kararlı bir yapı göstermeye başlıyor. Bu düzelmeler ancak duygusal zekasını iyi kullanan iletişim yeteneklerini geliştirenleriniz için geçerli olacak gibi.

Ne yazık ki birçoğunuz sosyal çevrenizde daralma, kaybedilen dostluklar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bazılarınız dostlarının güvenlerini kırarken bazılarınız da dostları tarafından hayal kırıklıklarına uğratılabilirler. Ayrıca bu yıl yanlış kişilere güvenme de büyük sorunlara yol açabilecek bir konu.

Özellikle şubat, ekim ve kasım aylarında zor sınavlar söz konusu olabilir. Ev ve iş yaşamı koşullarında yenilikler değişimler gerçekleşebilir. Eğitim ve yabancılara ait konularda ,yurtdışı ile bağlantılı işlerde bu yıl oldukça şanslı olacaksınız.

JÜPİTER BEREKETİ: 8 Kasım’a kadar 9. Evinizde yol alacak transit Jüpiter ile bu yıl uzun zamandır arzu ettiğiniz yurt dışı eğitimi ya da yurt dışı bağlantılı işi almanız gayet mümkün gözüküyor... Fırsatları doğru okumalı en doğru seçimi yapmaya çalışmalısınız. 8 Kasım sonrası ise yay burcunda yol almaya başlayacak Jüpiter ile bu kez artan iş teklifleri ve fırsatları sizi bekliyor olacak.yeni teklifler bol seyahat fırsatı yaratabilir.

SATÜRN DİSİPLİNİ: Yıl boyu oğlak burcunda transit olacak Satürn ile sık sık sosyal çevrenizde sıkıntılı durumlar yaşayabilir, bunalabilirsiniz. 

URANÜS İLE ANİ DEĞİŞİMLER: 2 Ocak-15 Mayıs arasında koç burcunda yol alacak Uranüs ile ani gelir ve harcama konular oluşabilir. 15 MAYIS-6 KASIM ile ani kardeş etkileri kısa seyahatler olabilir. 

NEPTÜN’LE KURULAN HAYALLER: Burcunuzda transit Neptün sayesinde Kişisel özgürlüğünüzü yeniden hissetmeye başladınız. Hayata, olaylara bakış açınız daha orijinal, daha asi hatta bazen de dengesiz hale geldi. Sahip olduğunuz kapasiteyi, yaratıcılığı bağımsız bir biçimde ortaya koyma motivasyonunuz bu yıl da sürüyor olacak. 

Özellikle maddi konularda, kendi yeteneklerinizi paraya, kazanca çevirme yolunda yepyeni enerjilerle hareket edebileceksiniz. Yeni kazanç yolları ve sizi daha özgür bırakan işler sizi bekliyor. Kendinize güveniniz artarken parasal konularda ani fırsatlar, size yeni teknolojiler ve bakış açıları getirebilecek olanakları bu yıl daha kolay fark edebileceksiniz.

Bu transit ayrıca sezgilerinizi, duyarlılıklarınızı arttırırken, kendinizi adayacağınız, gözü kapalı dalacağınız yeni bir bakış açısı da edinebilirsiniz. Sonunu çok da düşünmeden başlayabileceğiniz şeyler olabilir. Belki de bu eğilimler ortaya çıkan yeni sosyal durumlar, herkesi birden ilgilendiren, tüm insanlığı içine alabilecek gelişmelerden dolayı olabilir. Bu dönemde, başkalarına daha fazla yardımcı olmak istiyorsanız, kendi sınırlarınızı çizmeyi unutmamalı, kendinizi aşırı bir biçimde feda etmemelisiniz. Evet, olayların akışı yönünde ilerleyecek ve vicdanınıza kulak vereceksiniz. Tüm bu süreçlerde, kendinizi zayıflatmamalı, kötüye kullandırmamalı ve en önemlisi kendinizi kandırmamaya bakmalısınız.

İyi niyetli ve gerçekçi arkadaşlara ve özellikle dostane bir eşe ve destek olacak dostlara ihtiyacınız olabilir. Yaratıcı alanda, sanatsal faaliyetlerde çalışanlar kendilerini kaptırabilecekleri çok şey bulacaklar. Diğer açılardan ise, bu transit sayesinde kendi özgün ideallerinizi ve farklı düşüncelerinizi daha iyi ifade etme imkanı bulacaksınız. Bununla birlikte, zaten aşırı ve psişik olan bünyenizi korumalı, bağımlılıklar geliştirmemeye bakmalısınız. Kimi zaman bu bağımlılıkların kendi kendini kurban etmek, adamak da olabileceğini unutmayarak.

PLÜTON İLE ZAMANA YAYILAN DÖNÜŞÜMLER: Plüton oğlak geçişi ile 2024 yılına kadar güçlü dönüşüm enerjisi altında siz yükselen balıklar, bu süreçte, öncelikle dostlarınız, sosyal aktiviteleriniz ve ekip çalışmaları yoluyla edineceğiniz deneyimler sayesinde büyük bir dönüşüme hazırlanacaksınız. Diğer bir deyişle, bir balık olarak sadece kendi sularınızda yüzmek yerine, diğer denizleri ve okyanusları keşfedeceksiniz. Bunun için yapmanız gereken kendinizi geliştirmek, büyütmek ve kendinize güven duyarak kendinizi büyük bir hedefe doğru odaklamak olmalıdır.

Plüton gezegeninin bu süreçte burcunuzla olan olumlu enerjisi sayesinde karşınıza çıkacak fırsatlar belki de şimdiye dek görmediğiniz kadar çok ve pozitif olabilir. Fakat bu fırsatlardan yararlanmak için her şeyden önce bilgi sahibi olmanız, kendinizi tanıtmanız ve sosyal aktivitelere katılmanız gerekecektir. Organizasyonlar, grup faaliyetleri, sizin aynı amacı paylaşan insanlarla bir araya gelmeye çalışmak, sadece dar bir alanda sıkışmak yerine daha geniş bir çerçeve içinde bulunmak adına istekli olmak bu güçlü enerjinin olumlu anlamda kullanılması adına kesinlikle şarttır. Benim size tavsiyem yeni bir bakış açısıyla hayata katılmaya gönüllü olmanız ve hiç kimse uğruna hedeflerinizden vazgeçmemeniz, iyi niyetinizi hiç kimsenin suiistimal etmesine izin vermemenizdir. Artık güçlü olmak ve kendinizi düşünmek zamanınız gelmiş durumda.


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster