Ana SayfaYaşam-MagazinAytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?---

Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?

12 / 13
Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?
30 Aralık 2017 - 12:40 www.finansgundem.com

KOVA – YÜKSELEN KOVA 2018

Astrolojik ajandanın yarattığı olasılıklar 

Sevgili Kovalar, 2018 yılında yeniden sorun çözme konusundaki analitik becerilerinizi hatırlayarak iletişime dair sorunlarınızdan kurtulmak harekete geçiyorsunuz. Aksi takdirde içe kapanan bir tavırda olmak sizi derin bir depresyonun eşiğine getirebilecek etkilere yol açabilir. Zaten oldukça gelgitli bir yıldan sonra yine aynı şeyleri yaşamamak için max. çaba göstermelisiniz.

Genel olarak iş ve kariyer konularında fırsatlar, şanslı etkiler olan bir yıl olsa da ı genel anlamda yaşama dair diğer alanlarda bazı zorlanmalar söz konusu olabilir. Özelikle ebeveynler ve kardeş ilişkilerinde zorlayıcı, olgunlaştırıcı bir yıl söz konusu. 2018 de bireysel olgunlaşma ancak zor yollardan geçmeyi başarma sayesinde olacak gibi gözüküyor.

Özellikle kariyerler ve itibar geliştirici fırsatların iyi okunması zamanında atılması gereken adımların atılması çok önemli keza iş bu yıl size nefes aldıran bir rahatlama alanı olarak çalışacak. Disiplin ve özveri ile işte önemli başarılara imza atmak mümkün olabilir.

JÜPİTER BEREKETİ: 8 Kasım’a kadar 10. Evinizde yol alacak transit Jüpiter ile bu yıl uzun zamandır arzu ettiğiniz kariyer gelişmelerini yaşayacak gibisiniz. Fırsatları doğru okumalı en doğru seçimi yapmaya çalışmalısınız. 8 Kasım sonrası ise yay burcunda yol almaya başlayacak Jüpiter ile bu kez artan kariyerin getireceği moral ile çok daha fazla sosyalleşmek isteyeceksiniz.

SATÜRN DİSİPLİNİ: Yıl boyu oğlak burcunda transit olacak Satürn ile sık sık iç dünyanızda sıkıntılı durumlar yaşayabilir, bunalabilirsiniz. 

URANÜS İLE ANİ DEĞİŞİMLER: 2 0cak-15 Mayıs arasında koç burcunda yol alacak Uranüs ile ani kısa seyahatler ile ani ebeveyn sorumlulukları oluşabilir 15 MAYIS-6 KASIM ile ani taşınmalar söz konusu olabilir. 

NEPTÜN’LE KURULAN HAYALLER; Neptün balık etkisi ile 2018de parasal konularda çok istikrarlı olmayan, inişleri ve çıkışları olan bir dönemdesiniz. Aslında bu dönemde, yeteneklerinizi daha bütüncül ve orijinal kılan fırsatlar da elde ettiniz. Parasal alanda değişik fikirleri harekete geçirmeye baktınız. Değer yargılarınız yenilendi. Sizi maddi alanda duygusal açıdan bağlı kılan hatta tutsak alan fedakarlıkları aşmaya başladınız ve neticede kişisel yeteneklerinizi harekete geçirmenin önemli olduğunu fark ettiniz. Şimdi tam da bu dönemde, uzun zamandır geliştirmiş olduğunuz bu yetenekleri daha özgür ve radikal biçimde ortaya koyabileceğiniz yeni bir süreç başlamakta. Hem zekanızı hem de geniş sezgilerinizi bir arada kullanabilirsiniz. Olaylara bakış açınız yenilenirken, kendinizi zihinsel açıdan daha farklı ifade edebileceğiniz, kişisel görüşlerinizi cesurca ortaya koyabileceğiniz imkanlar var. Maddi konularda, birikimleriniz söz konusu olduğunda daha idealist ve çoğu zaman gözü kapalı hareket edebilirsiniz. Geliştirici yönüyle, bu transit kişisel yeteneklerinizi çok daha zengin bir alana yayabileceğinizi açıklıyor. Bir sanatçı ya da ruhsal konularda çalışan, başkalarına yardımcı olan birisi iseniz, bu süreçte çok daha etkin ve kazançlı olabilirsiniz. Bununla birlikte, kişisel açıdan önem verdiğiniz ya da sürekli olarak netlik, güven ve istikrar aradığınız parasal konularda önemli soru işaretleri ve belirsizlikler de gündeme gelebilir. 

Paraya yaklaşımınızda idealist olabilirsiniz ama biraz da gerçekçi ve dikkatli olmaya gayret edin. Eğer maddi hedeflerinizde dikkatsiz ve öngörüsüz iseniz, bir şekilde başkaları tarafından kötüye kullanılabilir ve kendi kendinizi kandırabilir, ya da kandırılabilirsiniz. Olayların maddi yönü söz konusu olduğunda gözlerinizi dört açmalısınız.

PLÜTON İLE ZAMANA YAYILAN DÖNÜŞÜMLER: Plüton oğlak geçişi ile 2024 yılına kadar güçlü dönüşüm enerjisi altında siz yükselen oğlaklar plütonun geçtiği yaşam alanı sebebiyle kendinizi yeniden oluşturmak ve dönüştürmek için her şeyden önce bilinçaltınızdaki tüm korkulardan, olumsuzluklardan ve yargılamalardan uzak durmak zorundasınız. Öncelikle kendinizi endişe ve korkulardan arındırmalı, yanlışlarınızı net bir şekilde ortaya koyarak kabullenmeli ve eksiklerinizi gözden geçirmelisiniz. Kendi içinizdeki gücü ortaya çıkarmaktan korkmak yerine, bu gücü yaşamınızın hangi alanında kullanmanız gerekiyor onu saptamalısınız. Bunu yapmanızın yolu ise, içinizdeki inancı açığa çıkarmak ve sizden daha büyük bir gücün varlığını yüreğinizin içinde hissetmekle olabilir.

Siz olumsuz düşünmeye ve yaşamın gerçekleriyle yüzleşmemeye devam edecek olursanız, Plüton bu süreçte kimi aylarda sizi oldukça zorlayabilir ve siz bu içsel baskı sonucu bu dersi öğrenmek zorunda kalabilirsiniz. Sizler bu dönem içinde geriye çekilmek, inzivada yaşamak ve insanlarla fazla temas halinde olmak yerine kendi içinize yönelebilirsiniz. Böyle zamanlarda kendinizi ve yaşadığınız her şeyi geçmişe dönerek öyle bir yargılamaya başlarsınız ki, kendinizin yargıcı gibi davranarak cezalandırmaya kalkışabilirsiniz.

Eğer doğum haritanızda Plüton zorlu enerjiler altında ise, bu süreç aynı bu şekilde bir özellik gösterebilir. Eğer tam tersi durumda ise, o zaman siz kendi içinizdeki arınmayı ve düzeltmeyi daha kolay başarabilirsiniz. Ayrıca bu süreçte etrafınızdaki insanları iyice tanımadan, insancıl duygular içinde hareket ederek sırlarınızı kimseyle paylaşmamaya özen göstermelisiniz.


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster