Ana SayfaYaşam-MagazinAytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?---

Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?

11 / 13
Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?
30 Aralık 2017 - 12:40 www.finansgundem.com

OĞLAK – YÜKSELEN OĞLAK 2018

Astrolojik ajandanın yarattığı olasılıklar

Sevgili Oğlaklar, 2018 yılında sizler genel olarak gayrimenkul yatırımlarında bir doyum yaşarken evlerinin daha güzel korunaklı olması konusunda daha çok çaba harcayacak gibiler. Bazı zorlayıcı konular ev değişikliği getirirken yeni yerleşim yeri çok daha tatmin edici olabilir.

Plüton un ağır etkisinde yaşayan siz oğlaklar bu yıl yöneticileri Satürn ü de misafir etmeye hazırlanıyorsunuz. Başlangıçta daha çok stres ve baskı hissedecek gibi görünseniz de genel olarak bazen aşırıya kaçan disiplin ve finansal konulardaki tutumluluk halinizin sefasını sürmeye başlayacağınız bir yıl olacak gibi gözüküyor.

Bu yıl aşkta da değişimler söz konusu. Bu yıl ilişkiler çok daha hızlı evliliğe gidebilir. Satürn ün bu yıl oğlak burcuna geçmesiyle hayattan alacağınız bazı öğretici dersler olacaktır mutlaka. Bu derslerin En önemlileri empati ve paylaşma konularında olabilir mesela.

Bu yıl yeni girdiğiniz çevrede daha çok sosyalleşebileceğiniz koşullar var. Ancak kaynaklarınızı yanlış kişilerden esirgeyip yanlış kişilerle paylaşarak yapacağınız hatalar büyük zararlara yol açabilir. Yaşamsal sonuçları bile olabilir.

JÜPİTER BEREKETİ: 8 Kasım’a kadar 11. Evinizde yol alacak transit Jüpiter ile bu yıl uzun zamandır sosyalleşmediğiniz kadar sosyalleşmeniz söz konusu. Hayatın tadını partilerle sonuna kadar çıkaracak gibisiniz… 8 Kasım sonrası ise burcunuzda yol almaya başlayacak Jüpiter ile bu kez içinize dönme kabuğunuza çekilme ihtiyacı hissedebilirsiniz.

SATÜRN DİSİPLİNİ: Yıl boyu burcunuzda transit olacak yöneticiniz Satürn ile disiplinli olup olmadığınız, uygun davranışlar sergileyip sergilemediğiniz sürekli izleniyor gibi olacak. 

URANÜS İLE ANİ DEĞİŞİMLER: 2 Ocak-15 Mayıs arasında koç burcunda yol alacak Uranüs ile ani gayrimenkul alım satımları yapabilir aniden taşınabilirsiniz. 15 MAYIS-6 KASIM ile aniden aşk kapınızı çalabilir. 

NEPTÜN’LE KURULAN HAYALLER: Neptün balık etkisi, 2018 boyunca yeni çevrenize daha duygusal ve fedakar bağlarla yeniden bağlanabileceğinizi anlatmakta. Düşünce düzeyinde kendinizi bağlı ve idealize hissedeceğiniz yeni fikirleriniz olabilir. Bu süreçte hayata bakışınız, görüşleriniz daha sezgisel, artistik ve evrensel bir boyut kazanırken sözlerinizi daha derin ve anlamlı içeriklere sahip olacak gibi gözüküyor. Ayrıca bu dönemde yakın çevrenizdeki bazı kişilerin size parazit haline gelmemesine de dikkat etmelisiniz. 

Belirli düşüncelerde yeteri kadar objektif olamayabilirsiniz bu yüzden bu yıl yapacağınız anlaşmalar, sözleşmeler, dikkatli biçimde okunmalı ve havada bir konu kalmamalı. Siz bir yazar ya da hayal gücünü kullanan birisi iseniz bu çok olumlu bir süreçtir keza çok daha yaratıcı olmanız mümkün ancak siz reel sektör çalışanı iseniz konuşulanları, yazılanları daha gerçekçi anlamaya ve yorumlamaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Kardeşleriniz ya da yakın çevrenizin bir şekilde sizi suiistimal etmesine izin vermemelisiniz.

PLÜTON İLE ZAMANA YAYILAN DÖNÜŞÜMLER: Plüton oğlak geçişi ile 2024 yılına kadar güçlü dönüşüm enerjisi altında siz yükselen oğlaklar, kendinizi yeniden keşfetmeyi, yapılandırmayı, eksiklerinizi tamamlamayı öğrenebilir ve sanki yeniden doğmuş gibi hayata daha farklı bir açıdan fakat bugüne dek edindiğiniz deneyimlerin ışığında devam edebilirsiniz.

Dikkat etmeniz gereken nokta ise eski yanlışları kesinlikle tekrarlamamak olmalıdır. Siz oğlaklar sorumluluklarına her zaman sahip çıkan kişilersinizdir. İşte şimdi bu özelliğinizi Plütonun size sunacağı güçle harmanlayacak ve yaşamınızı bir hamur gibi şekillendirmeyi başarabileceksiniz. Plüton gezegeni bu uzun süreçte öyle büyük bir enerji sunar ki, siz bu enerjiyi yönlendirmeyi, gerekli alanlarda kullanmayı ve bunu yaparken de mütevazı düşünmeyi başarmadığınız takdirde kendinizi bir anda toplumdan soyutlanmış halde bulabilirsiniz.

Ayrıca yine bu süreçte korku, endişe, saplantılı düşünme, kendinizden şüphe etmek gibi psikolojik olumsuzluklar yaşamanız da gayet olası. Bu sıkıntılı durumlar karşısında kesinlikle kendinize güven duymalı, otokontrolünüzü kaybetmemelisiniz. İnsanlarla işbirliği içinde olmalı, ne kadar bilgili olursanız olun tevazuunuzu kaybetmemelisiniz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster