Ana SayfaYaşam-MagazinAytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?---

Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?

10 / 13
Aytuğ Özdemir yıldızları okudu: İş dünyasını 2018’de neler bekliyor?
30 Aralık 2017 - 12:40 www.finansgundem.com

YAY- YÜKSELEN YAY 2018

Astrolojik ajandanın yarattığı olasılıklar

Sevgili Yaylar, 2018 yılında uzun zamandır özlemini duyduğunuz heyecanlı bir yaşam ile yenilenmenin tadını çıkaracağınız fırsatlar geliyor. 2017 yılının baskılayan, zorluk yaratan enerjilerinden kurtulurken kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz bir atmosfer yakalama şansınız olacak gibi gözüküyor.

Ancak bu yeni yılda maddi konularda disiplinli olmaz ve savurgan davranırsanız, gelir gider dengesinde çıkabilecek sorunlarla uğraşmak zorunda kalmanız gayet mümkün, bu yıl çok daha tutumlu olmak gerekiyor. Aksi takdirde finansal konulardaki zorluklar can sıkıcı durumları ortaya çıkarabilir. Kayıplara karşı tedbirli ve soğukkanlı olmakta fayda var.

Çalışma yaşamı stresli gibi gözükse de genel yaşamda tatmin genel olarak fazla. Özellikle duygusal ilişkiler alanındaki gelişmeler sizi yeni kararlar almaya teşvik edebilir.

2018 yılı sizin için hem iş hem de aşkta çok daha yoğun olacağa benziyor. Hareketli ve özgür yapınıza uygun tercihler yapmanız tüm yılın daha tatmin edici deneyimlerle dolu olmasını sağlayacaktır.

JÜPİTER BEREKETİ: 8 Kasım’a kadar 12. Evinizde yol alacak transit Jüpiter ile bu yıl hem hayal dünyanız hem de içsel öngörünüz çok daha zengin ve aktif olacak. Bu yıl hayallerin ve rüyaların tadını sonuna kadar çıkaracak gibisiniz… 8 Kasım sonrası ise burcunuzda yol almaya başlayacak jüpiterin size sunacağı şans bolluk ve bereketi çok daha fazla hissedebilirsiniz.

SATÜRN DİSİPLİNİ: Yıl boyu oğlak burcunda transit olacak Satürn ile kazançlar ve harcamalar alanında disiplinli olma gereği var. 

URANÜS İLE ANİ DEĞİŞİMLER: 2 Ocak-15 Mayıs arasında koç burcunda yol alacak Uranüs ile aşk aniden kapınızı çalabilir, sürpriz bir bebek haberi olabilir. 15 MAYIS-6 KASIM ani iş yeri değişikliği (özellikle sağlık sektörü çalışanı) iseniz sizi bekliyor olacak. 

NEPTÜN’LE KURULAN HAYALLER: Neptün balık etkisi, 2018 boyunca sizin yeni kökler salabilmeniz için büyük bir ruhsal arayış içerisine gireceğinizi anlatmakta. Bu transit boyunca bir yere yerleşmek, ait olmak, kök salmak konularında belirsizlikler hatta kaos yaşanabilir. Ancak siz bunu dert etmek yerine, kendi içsel hayatınızda, duygusal yaşamınızda bir yolculuğu çıkmalısınız. Sürekli arayış içerisinde olan doğanız kuşkusuz bu transit ile değişik açılardan etkilenecektir. Geliştirici yönü ile bu transit altında bir yerlere bağlı kalmayacak, kalamayacaksınız. Kökleriniz ve geçmişinizle ilgili konularda daha hayalci ve sezgisel açıdan duyarlılık kazanmaya başlayacaksınız. Daha önce kopan duygusal bağların yerine yenileri gelmeye başlayacak özellikle ailenizle olan bağlar gerçek anlamda zayıflayabilir. 

PLÜTON İLE ZAMANA YAYILAN DÖNÜŞÜMLER: Plüton oğlak geçişi ile 2024 yılına kadar güçlü dönüşüm enerjisi altında siz yükselen yaylar, maddi kazanımlarınız, işinizden elde ettiğiniz gelir, sahip olduğunuz değerleriniz yoluyla dönüşümde bulunmayı, kendinizi yeniden yapılandırmayı öğrenmeye başlayacaksınız. Bu süreçte güç ve kontrol elde etmek üzere maddiyatla ilgili konulara fazlasıyla önem vermeye başlayabilirsiniz. Bu durumun normalde tabi ki bir zararı yoktur, ama siz bunu kendi içinizde bir savaş haline getirmeye başlayarak psikolojik açıdan kendinize ve çevrenize bir baskı aracı olarak kullanmak adına istiyorsanız işte o zaman sorunlar baş göstermeye başlar. 

Bu süreçte değerler sisteminizi yeniden gözden geçirerek gücü kontrollü bir şekilde elinizde tutmayı mutlaka başarmalısınız. Plüton öylesine kuvvetli bir enerjidir ki bu dönemde kafanızın içindeki hayat görüşünüze göre neler yapmanız gerektiğini saptamalı, geleceğinizi şekillendirmek adına paranıza sahip çıkmalı, ileriyi düşünerek elinize geçen maddi gücü belirli bir alanda değerlendirme yoluna gitmelisiniz.

Yalnız bu değerlendirmede yanlış yollara sapmak, kısa yoldan zengin olmaya çalışmak veya paranız var diye gereksiz lükse kaçmak hakikaten umulmadık bir zamanda kötü sonuçlara neden olabilir. Kimileriniz doğum haritasında etkiler nispetinde bu dönemde maddi açıdan oldukça kuvvetli bir konuma gelebildiği gibi sorumsuz yaşadığı anda birdenbire her şeyini kaybedecek hali de görebilir.


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster