Ana SayfaBankacılıkBankacılar 2019 için temkinli ama iyimser---

Bankacılar 2019 için temkinli ama iyimser

14 / 14
Bankacılar 2019 için temkinli ama iyimser
31 Aralık 2018 - 11:48 www.finansgundem.com

“KREDİLERİN YÜZDE 56’SI KOBİ’YE”

Servet Taze/Şekerbank Genel Müdürü

KOBİ’Yİ, ANADOLU’YU DESTEKLİYORUZ

Özellikle üretime yönelik kredilere ağırlık vererek, çiftçi, esnaf ve KOBİ'lere desteğimizi sürdürdük. Anadolu’daki tasarruf sahiplerinin değişmeyen adresi olmayı sürdüreceğiz. Teknolojik ve altyapısal olarak uçtan uca geliştirmelerin yapıldığı bir transformasyon programına başladık. 2019’da çalışmalarımızı hızlandırıp tarım, işletme ve KOBİ bankacılığında hizmet seviyemizi en üst noktalara taşımanın ilk büyük adımlarını atacağız.

KONKORDATO AMACI AŞMAMALI

Şirketlerin nakit akışlarını yönetemedikleri için alacaklılarla anlaşıp borcunu bir ödeme takvimine bağlamak için kullandığı konkordato hukuki bir araç niteliği taşıyor. Amacının dışında kullanımları engellemek için ilgili otoritelerin birtakım önlemler alma yönündeki adımlarını sistemin hem bankalar hem de reel sektör firmalarımızın birbirleriyle olan mal ve hizmet alışverişlerinde sağlıklı çalışabilmeleri açısından olumlu buluyorum.

(TALİP YILMAZ/EKONOMİST DERGİSİ)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster