Ana SayfaTeknolojiAkıllı Tahta'lara yerli işletim sistemi---

Akıllı Tahta'lara yerli işletim sistemi

2 / 4
Akıllı Tahta'lara yerli işletim sistemi
07 Ocak 2013 - 10:28 www.finansgundem.com

KOBİ’lere ucuz alternatif, bilgisayar firmalarına ek kazanç
PARDUS’un yaygınlaşması ve sürdürülebilirliğinde diğer unsurun “eko sistemin” oluşması olduğunu kaydeden Ahmet Kaplan, PARDUS kullanan herkesin kolayca hizmet alabileceği bir yapının oluşması için model kurmaya çalıştıklarını vurguladı. PARDUS’un sertifikalı eğitim programlarının hayata geçme seviyesinde bulunduğunu belirten Kaplan, Anadolu’nun geniş bir bölümünde PARDUS konusunda bilgili ve kullanıcılara hizmet verebilecek şirketler-bireyler olmasını istediklerini vurguladı. Kaplan, çok sayıda zor durumda bulunan küçük bilgisayar firmasının ek kazanç sağlayabileceğini anlattı.
PARDUS’un kurumsal versiyonunun KOBİ’ler için de ucuz alternatif sunduğunu vurgulayan Kaplan, “KOBİ’lerin ihtiyaç duyduğu çözümleri ve programları sağlayabiliyoruz. Rahatlıkla PARDUS’u kullanabilirler. Ama, özgür yazılım her şeyiyle tamamen bedava demek değildir. Biz işletim sisteminin kurulmasını ve telefon desteğini ücretsiz veriyoruz. Ama oradaki işgücünün de kazanması gerekiyor. Biz şu anda sıkıntıda olan bilgisayar firmaların bir çıkış fırsatı olabileceğini de düşünüyoruz” dedi.
KOBİ’ler için yeni eğilimin birçok bilişim teknolojisi hizmetinin “Bulut” olarak verilmesi olduğunu belirten Ahmet Kaplan, bu nedenle PARDUS’u kullanmanın şirketler için daha düşük maliyetli bir çözüm olarak öne çıkabileceğini belirtti.
Ahmet Kaplan, TÜRMOB’un, 14 bin üyeye merkezi olarak hizmet verdiğini bildiklerini, bu nedenle PARDUS’a geçmeleri teklifini verdiklerini de vurguladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster