Ana SayfaBankacılık7/24 kredi çekebilirsiniz!---

7/24 kredi çekebilirsiniz!

8 / 9
7/24 kredi çekebilirsiniz!
24 Ağustos 2015 - 13:34 www.finansgundem.com

ENPARA.COM'DA FAİZ DÜŞÜK

Öte yandan Enpara.com Cep Şubesi ile hem mobilden hem de tablet üzerinden kre­di kullanmak mümkün. Tüm bankacılık iş­lemlerini fiziki şubeleri kullanmadan sade­ce dijital kanallardan sunduklarını hatırla­tan Finansbank Enpara.com ve Müşteri De­neyimi Ofisi Genel Müdür Yardımcısı Elsa Atan, kredi süreçlerine ilişkin şunları belirti­yor: "Artık Enpara.com müşterisi olan her­kes, internet veya cep şubemizden kısa bir baş­vuru formu doldurarak kredi kulla­nabiliyor. Üstelik başvurmak için herhangi bir belge veya kefile de ihtiyaç yok. Başvurusu olumlu değerlendirilen müşterilerimizin kredileri anında hesabına geçiyor."

Atan, henüz Enpara.com müşterisi olmayanların ise web sitesi (www.finansbank.enpara.com) üzerinden yine kısa bir form doldurarak başvuru yapabildiklerini ve işlemler sırasında hiçbir belge veya kefil gerekmediğini söylüyor.

Finansbank Enpara.com, ihtiyaç kredisi kullanmak is­teyenlere asgari 1.000, azami 30 bin TL veriyor. Vade se­çenekleri ise, bir aydan 36 aya kadar uzanıyor. Yedi gün 24 saat kredi kullanma imkanı sağlayan banka, bu neden­le akşam veya hafta sonu olan kredi başvurularını da anın­da değerlendirebiliyor. Hiçbir masraf veya ücret almadık­larını faiz oranının ise avantajlı olduğunu söyleyen Atan'ın verdiği bilgiye göre Enpara.com ayrıca müşterile­rinden hesap işletim, EFT/havale bedeli gibi ücretler de talep etmiyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster