Ana SayfaBankacılık7/24 kredi çekebilirsiniz!---

7/24 kredi çekebilirsiniz!

6 / 9
7/24 kredi çekebilirsiniz!
24 Ağustos 2015 - 13:34 www.finansgundem.com

DİJİTAL KREDİ İLE 7/24 HİZMET

Garanti Bankası, tüm bireysel kredilerinin yüzde 23'ünü dijital ka¬nallar üzerinden kullandırıyor. Banka 2.8 milyon müş¬terisine internet şubesi üzerinden 500'den faz¬la bankacılık işlemini yapma imkanı sağlı¬yor. 2014 yılında devreye alınan Dijital Kredi de bu ürünlerden biri.
Dijital Kredi ile artık şubeye gitmeye gerek kalmadan kredi başvurusunu in¬ternetten yapıp, onayı alarak parayı bir¬kaç dakika içinde hesaba geçirdiklerini söyleyen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, "İnternet¬ten kredi hizmetimizde müşterilerimiz hafta içi ve hafta sonu saat fark etmeksizin, yedi gün 24 saat kredi başvurusunda bulunabiliyor. Ay¬nı şekilde başvurularını devam ettirebiliyor ve kredi kullandırımını gerçekleştirerek kredi tutarını hesaplarına aktarabiliyorlar. Ayrıca in-ternet şubesinden kullanılan kredilerde avantajlı, kampan¬ya faiz oranları da uyguluyoruz. İnter¬netten kullanılan kredinin en büyük avantajı ise, şubeye gitmeye gerek kal¬madan, sıra beklemeden, zaman kay¬betmeden kredi ihtiyacını en hızlı şe¬kilde karşılamak" diyor.
Garanti Bankası müşterileri, mobil telefonlarının yanı sıra tabletleri kanalıyla da İnternet Şubesi'ne bağlanıp, kredi başvu¬rusu ve kullandırım işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Ancak Di¬dem Dinçer Başer'in verdiği bil¬giye göre, mobil ve tabletlerle bankacılık işlemi gerçekleştiri¬len Cep Şubesi üzerinden kredi başvuru ve kullandırımı da kısa bir süre içinde devreye alınacak.

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster