Ana SayfaBankacılık7/24 kredi çekebilirsiniz!---

7/24 kredi çekebilirsiniz!

5 / 9
7/24 kredi çekebilirsiniz!
24 Ağustos 2015 - 13:34 www.finansgundem.com

EN AZ 1.000 TL ÇEKİLİYOR

Yapı Kredi, müşterilerine, acil nakit ihtiyaçlarını karşıla­maları amacıyla şubeye gitmeye gerek kalma­dan internet kanalıy­la kredi kullandırı­yor. Bireysel inter­net şubesi kanalıyla 36 aya varan vadeler­le en az bin en fazla 10 bin TL kredi kullan­dırdıklarını söyleyen Yapı Kredi Bireysel Bankacılık ve Kartlı Ödeme Sistemleri Grup Direktörü Serkan Ülgen, "Bu hizmetten tüm bireysel bankacılık müşterilerimiz şubeye dahi  gitmeden, hafta sonu dahil her gün faydalanabiliyor. Bunu kullandıklarında kredi tutarları anında hesaplarına geçiyor. Ayrıca banka tarafından belirlenmiş kul­lanıma hazır ön onaylı kredi limitlerini de bu kanaldan aynı şekilde hızlıca kullanabiliyorlar. Bu uygulamamızdan yararlanmak isteyen müşterilerimizin Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi'ne üye olmaları yeterli" diyor.

Banka ayrıca ön onaylı ihtiyaç kredisi limiti bulunan müşterilerine, herhangi bir sınır olmaksızın, atanmış limitleri kadar kredi kullandırı­yor. Kredi başvurularını aynı gün içinde değerlendiren Yapı Kredi, de­ğerlendirme sonucunu müşterilerine SMS ile bildiriyor. Kredi talep edenler başvurularının durumunu Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi'nden de takip edebiliyor. Yine bu kapsamda kullanım esnasında ay­lık taksitleri için vadesiz hesaplarından otomatik ödeme talimatı vere­biliyor, isterlerse vefat ve maluliyeti kapsayan Kredili Hayat Sigortası yaptırabiliyorlar.

Yapı Kredi müşterilerinin onaylı kredilerini veya ön onaylı kredi li­mitlerini tatil günleri veya mesai saatleri dışında da diledikleri zaman kullanabildiklerini söyleyen Ülgen, mobil uygulamasına ilişkin şu bil­giyi veriyor:

"Söz konusu uygulamamız aynı koşullarda Yapı Kredi Mobil Şu­bede de mevcut. Mobil kanallardan şubeye gitmeden kredi kullan­mak isteyen müşterilerimizin Yapı Kredi Mobil Şube'ye üye olmala­rı yeterli. Bunun dışında Yapı Kredi, Nuvo İnternet Bankacılığı ile de müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını bireysel ihtiyaç kredisi ile anında karşılıyor."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster