Ana SayfaBankacılık7/24 kredi çekebilirsiniz!---

7/24 kredi çekebilirsiniz!

4 / 9
7/24 kredi çekebilirsiniz!
24 Ağustos 2015 - 13:34 www.finansgundem.com

ISLAK İMZA EVDE ATILIYOR

TEB dijital bankacılık platformu CEPTE-TEB üzerinden müşterilerine CEPTETEB ihtiyaç kredisi kullandırıyor. Bu krediyi ta­mamen dijital ortamda kullandırdıklarını söyleyen TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yar­dımcısı Gökhan Mendi, "Başvuru yapmak için müşterilerimizin cepte-teb.com.tr'ye tıklamaları ya da internet/mobil şu­beye giriş yapmaları yeter­li. Başvuru sonrası hızla ge­ri dönüş yaparak kredi başvu­ru durumları hakkında bilgi veriyoruz. Kredi onaylandık­tan sonra kullandırım tutarı­nı anında hesabına geçiyoruz. Yeni müşteriyse, müşterimizin adresine gidip ıslak imzasını alıp işlemleri tamamlıyoruz" diyor.

Banka halen CEPTETEB İhtiyaç Kredisi için yüzde 1.10 faiz uyguluyor. Altı aydan 36 aya kadar vade imkanı sağlayan TEB bu ka­nalla 15 bin TL'ye kadar olan kredi talepleri­ni karşılıyor. Kredi kullandırımı sırasında müşterilerinden masraf, teminat veya kefil talep etmediklerini söyleyen Mendi, kredinin özelliklerini şöyle açıklıyor:

"Müşterilerimiz internetten yedi gün 24 saat kredi başvurusunda bulunabilirler. Onaylanan kredilerini internet/mobil şubeye girip kullanabiliyorlar. İnternetten kullandır­dığımız kredilerde dosya masrafı sıfır. Ayrıca faiz oranı da klasik bireysel kredilere göre daha avantajlı. İnternetten kullandırdığımız kredilerin müşterilerimize diğer bir avantajı ise, hayatlarını kolaylaştıran bir ürün olması ve şubeye gitmeye gerek kalmadan, diledik­leri zaman ve diledikleri yerde krediye başvu­rup kredilerini kullanabilmeleri."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster