Ana SayfaBankacılık7/24 kredi çekebilirsiniz!---

7/24 kredi çekebilirsiniz!

3 / 9
7/24 kredi çekebilirsiniz!
24 Ağustos 2015 - 13:34 www.finansgundem.com

FAİZ AVANTAJI VAR

Akbank, 2015 yılbaşında tamamen dijital olan kredi ürünü "Akbank Direkt Kredi"yi ha­yata geçirdi. Bu kredinin en büyük özelliği ise belgesiz, imzasız ve şubeye gitmeye gerek olma­dan baştan sonra di­jital kanallardan kullandırılabilen bir ih­tiyaç kredisi olması. Akbank Direkt Kredi'yi haftanın yedi günü 8:00-22:00 saatleri arasın­da müşterilerin kullanımına sunduklarını söyleyen Akbank Direkt Bankacılıktan So­rumlu Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz, sistemin işleyişine ilişkin şu bilgiyi veriyor:

"Akbank müşterileri, başvuru ve kullandırım işlemlerini sadece Akbank.com'dan yapabiliyor. Müşterilerimiz çok az bilgi girerek başvuru­larını yapıp, kredi değerlendirme sonuçlarını birkaç saniye içinde ek­randa görebiliyor. Onay alan müşterilerimiz kısa bir kimlik doğrulama adımından geçtikten sonra kredi bel­gelerini ekranda görüntüleyip onaylıyor. Onay sonrası 15 bin TL'ye kadar kredi tutarı online olarak müşterilerimizin hesabına ak­tarılıyor. Akbank Direkt Kredi ile müşterile­rimize faiz veya masraf avantajı sunuyoruz."

Oğuz'un verdiği bilgiye göre, Akbank Di­rekt Kredi'nin bankanın toplam ihtiyaç kre­disi kullandırımları içindeki payı yüzde 15'e ulaştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster