Ana SayfaBankacılık7/24 kredi çekebilirsiniz!---

7/24 kredi çekebilirsiniz!

2 / 9
7/24 kredi çekebilirsiniz!
24 Ağustos 2015 - 13:34 www.finansgundem.com

İşte, Dijital Kredi veren bankalar ve sun­dukları avantajlar...

MOBİL UYGULAMASI YOLDA

İş Bankası, "Anında Hızlı Kredi" uygula­ması ile bireysel internet şubesi ka­nalıyla fiziken şubeye gitmeye gerek kalmadan yedi gün 24 saat ihti­yaç kredisi kullandı­rıyor. Bu ay içerisin­de  İşCep'ten  de Anında Hızlı Kredi kullandırımına baş­layacaklarını belirten İş Bankası Genel Mü­dür Yardımcısı Yalçın Sezen , “Anında Hızlı Kredi kullanmak isteyen müşterilerimizin bireysel inter­net şubesine girerek 'başvuru yapması yeterli oluyor. Kredi başvurusunun onaylanmasıyla kredi tutarını anında hesaplarına yatırıyoruz. Bu kanalla talep edi­len kredide maksimum tutar 15 bin TL, aza­mi vade ise 36 ay" diyor.

Anında Hızlı Kredi uygulaması sayesinde banka müşterilerinin hafta sonu ve resmi ta­til günleri de dahil olmak üzere yedi gün 24 saat kredi kullanma imkanına kavuştuklarını da hatırlatan Yalçın Sezen bu uygulamanın avantajlarını şöyle özetliyor: "Anında Hızlı Kredi sayesinde müşterilerimiz, nakde ihtiyaç duydukları anda gün içerisinde veya me­sai saatleri dışında, hafta sonu, bayram tati­linde dahil anında başvuru ve kullanım yapa­biliyor. Şubeye gitmeye gerek duymuyorlar. Ayrıca herhangi bir belge ibrazına da gerek yok. Kredi tutarları ise anında hesaplarına geçiyor."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster