Ana SayfaBankacılık7/24 kredi çekebilirsiniz!---

7/24 kredi çekebilirsiniz!

1 / 9
7/24 kredi çekebilirsiniz!
24 Ağustos 2015 - 13:34 www.finansgundem.com

Bankalar artık internet, cep telefonu ve tabletler üzerinden haftanın yedi günü, günün 24 saati kredi vermeye başladı. Kefil ve evrak istenmeyen, masraf alınmayan ve bazen düşük faizli olan bu kredileri alırken son imza için şubeye gitmenize de gerek yok...

Artık kredi kullanmak için hafta sonunun geçmesini veya şubenin açılmasını beklemek zorunda değilsiniz. Tatilde, bayramda, hafta sonu veya sabaha karşı saat 3'te ihtiyacınız olan paraya rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken ise, cep telefonu­nuz, tabletiniz veya bilgisayarınızla çalıştığı­nız bankanın internet şubesine bağlanmak. Evet, yanlış okumadınız... Para dergisinden Esin Çetinel’in haberine göre, hiçbir şekilde, hatta son imzayı atmak için bile şubeye git­mek zorunda kalmadan dilediğiniz gün ve sa­atte krediye ulaşabilirsiniz.

MÜŞTERİ OLMANIZ LAZIM

Zaten bankalar uzun süredir internet üze­rinden kredi başvurusu alıyordu. Hatta onay­ları da yine aynı kanallardan kısa sürede müşterilerine iletiyordu. Ancak krediyi ala­bilmek için mutlaka son imzayı atmak ama­cıyla bankanın ilgili şubesine gitmek gereki­yordu. Son bir yılda hayata geçirilen 'Dijital Kredi' sayesinde artık son imzayı atmadan internet üzerinden onay vererek kredi kul­lanmak mümkün. Bunun tek şartı ise, o ban­kada hesabınızın olması, yani o bankanın müşterisi olmanız.

Önce internet, şimdi de mobil ve tabletler­le sunulan dijital kredilere işte bu kadar ra­hat ulaşılıyor. Zaman ve mekan sorunu orta­dan kalkmış durumda. Ancak avantajlar bu­nunla sınırlı değil. Örneğin bazı bankalar di­jital kredilerin faiz oranlarını benzer özellik­teki klasik kredilerden daha düşük tutuyor. Masraf almıyor, kefil istemiyor ve evrak talep etmiyor.

Bu yüzden son dönemde bazı bankaların kullandırdığı bireysel kredilerin yüzde 25'ine varan bölümü Dijital Kredilerden oluşmaya başladı. Önümüzdeki dönem payını daha da artırmasına neredeyse kesin gözüyle bakılı­yor. Bugün az sayıda büyük bankanın sundu­ğu dijital krediler önümüzdeki dönem ban­kacılığına damga vuracak gibi görünüyor. Biz de halen ağırlıklı olarak internetten verilen kredileri sizler için mercek altına aldık.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster