Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası

9 / 50
2019 Türkiye Astroloji Ajandası
22 Aralık 2018 - 10:06 www.finansgundem.com

TEMMUZ

Sevgili Boğalar, 2 Temmuz’da Yengeç burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması ile kazançlarınıza, paraya olan bakışınız değişebilir. Daha hırslı ve girişken bir tavırda ve kazanmak konusunda çok daha motive olabilirsiniz.

Temmuz ayında bazılarınız taşınma işleri ile meşgul olurken bazılarınız ev ve yuva konularında bazı tadilatlara girişebilir ancak 7 Temmuz’da Aslan burcunda başlayacak ikinci Merkür gerilemesi sebebiyle 31 Temmuz dek olan süreçte özellikle gayrimenkul alım satım ya da kiralama yapmamalı, tadilat sözleşmelerinden bile uzak durmalı eve elektronik bir eşya almamalı mevcutların yaratabileceği aksiliklerin farkında olmalısınız. En iyisi bu konuları ya hazirana çekmek ya da ağustosa ertelemek olabilir.

Sevgili Boğalar, 17 Temmuz itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Kısmi Ay Tutulması, Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için kardeşler, ebeveynler ya da yakın akrabalarla eski defterler açılabilir. Kim büyükse onun olgunluk göstermesi ile konular çözüme ulaşabilir.

AĞUSTOS

Sevgili Boğalar, 11 ağustosta yay burcunda düzelen Jüpiter ile basta esiniz olmak üzere ailenizden aldığınız maddi manevi destekler oldukça mutlu edecek boyutta olacak. Bu süreçte esin artan bir gelire sahip olması terfi etmesi de söz konusu olabilir.

Ağustos ayının basından itibaren aşk hayatınızda ciddi hareketlilik var. Mesela bir süredir ayrı olan es ya da sevgililer bu süreçte kavuşabilirler.21 ağustosta aşk evinde ilerleyecek olan Venüs de zaten özel hayatınızda adeta kutsandığınızı düşünmenizi sağlayacak. Keza 1 Ağustos’ta Aslan burcunda doğacak Yeniay, ailenin birleşmesi ya da güçlenmesi adına verilecek kararlara işaret ederken taşınma gibi evle ilgili yapılacak bir değişimi ifade edebilir.

Sevgili Boğalar, 15 Ağustos saat 15:29 itibariyle Kova burcunda oluşacak Dolunay, dikkatleri üzerimize çekme arzumuzu işaret ediyor. Bu arzu, mesleki konulardan dışarıdaki tüm proje ve planların beğenilmesine kadar önem taşır.

EYLÜL

Eylül ayı boyunca aşkta ve çocuklarla ilgili konularda ciddi hareketlilikler ara sıra da gerilimli durumlar söz konusu olabilir. Ayın ilk yarısı olaylar daha ılımlı iken ikinci yarısındaki gerilimlere dikkat etmek gerek. Ayın ikinci yarısında ise işe ve sağlığa dair güzel gelişmeler söz konusu olabilir.

Sevgili Boğalar, 14 Eylül’de Balık burcunda oluşacak Dolunayda, dostlarınıza karşı çok daha duyarlı ve empatik olacaksınız.

17 eylülde Satürn 9. Evinizde düz hareketine geçerken ideallerinize ulaşmanız için gerçekten doğru kişilerle mi irtibat kurup kurmadığınızı düşünmenize neden olabilir. Yabancı dil ve yurt dışında yaşama dair bazı artan sorumluluklar söz konusu olabilir. Hukuk ve kurallar konusunda zorlanmalar da.

Sevgili Boğalar, 28 Eylül saat 21:27 Terazi burcunda oluşacak Yeniay, güvenli ve samimiyete dayanan bir ilişkinin sizin için önemini vurgulayacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster