Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası

8 / 50
2019 Türkiye Astroloji Ajandası
22 Aralık 2018 - 10:06 www.finansgundem.com

NİSAN

Sevgili Boğalar, 5 Nisan’da Koç burcunda doğacak Yeniay, önce zihninizde sonra da realitede bitirilmesi gereken işlere yönelmenizi sağlayacak. Para kazanma isteğiniz giderek artıyor ki zaten nisan ayı kazançlar ve harcamalar açısından oldukça hareketli bir dönem olacak gibi gözüküyor. Hem kazançlarınızda hem de harcamalarınızda çarpıcı değişiklikler olabilir. Nisan ayı ayrıca oldukça sosyal bir ay olacağa benziyor çok daha fazla dışarı çıkacak çok daha fazla misafir ağırlayacaksınız.

10 Nisan itibariyle Jüpiter yay burcunda Retro olacak. Diğer Retro gezegenlerin aksine, talihin ve adaletin gezegeni Jüpiter geri gittiğinde sanıldığı kadar olumsuz değerlendirilmez. Çoğunlukla farkında olarak ya da olmayarak kendinize dönük yatırımları arttıracağınız bir zaman olarak geçer. Bu kez 8. evinizde olduğuna göre es ya da aileden gelen destekleri iyi bir yatırıma dönüştüreceğiniz, emekliliğiniz için olumlu adımlar atabileceğiniz girişimlerin olması söz konusu.

Sevgili Boğalar, 19 Nisan itibariyle Terazi burcunda ikinci kez gerçekleşecek Dolunay, çalışma hayatında veya günlük yaşamda uyumun, paylaşımın önemini vurguluyor.

24 Nisan itibariyle Retro oğlak burcunda olan Plüton ile yurt dışında egonuzun sınandığı bir dönem olarak geçecek. Bazılarınız bu süreçte yabancı bir ülkede ya da yeni bir okulda sıfırdan başlamayı deneyimleyecek. Egonun küçülmesi tekamülün ilerlemesi için bu süreç iyi değerlendirilebilirse büyük ödüller yaratacaktır.

29 nisanda başlayacak Satürn Retro’su ile ideallerinizi, hayata bakış açınızı ve inanç sisteminizi sorgulamaya, eleştirmeye başlayabilirsiniz. İlerde işinize yarayacak özellikle mesleki anlamda kullanacağınız yeni tekniklerle ilgili eğitim, öğrenim sürecine girebilirsiniz. Yalnız bu süreç hem ağır hem zahmetli olabilir sizin için. Bir avukattan yardım ve destek alabilirsiniz. Bunun yanı sıra sonuçlanmasını istediğiniz, beklediğiniz bir mahkemeniz veya hukuksal konular biraz daha zamana yayılabilir. Yurt dışı ve yabancılarla olan konularda kaygı ve endişeleri de beraberinde getiriyor. Bu süreçte yurt dışına taşınabilir yeni bir üniversiteye kaydolabilirsiniz. Özellikle uzaklara tasındıysanız bu kararı sürekli sorgulayacak olabilirsiniz.

MAYIS

Sevgili Boğalar, 5 Mayıs itibariyle burcunuzda doğacak Yeniay, yılın en şanslı dönemini işaret ediyor denilebilir. Gelecekteki yaşamınızda oldukça etkili kararlar alacak gibisiniz. Özellikle yurtdışıyla alakalı işler, eğitim, kariyer, yeni bir yere yerleşim açısından şanslı olacaksınız.

Mayıs ayının ilk yarısı kazançlarınızı arttırma çabaları ve planları ile geçerken ikinci yarıda kardeşler, ebeveynlerle daha yakın olacağınız koşullar söz konusu olacak. Ayrıca mayıs ayında dış görünüşünüzü güzelleştirme adına bazı girişimlerde bulunmanız da söz konusu olabilir. Artan kazancınızı kozmetiklere ya da yeni moda giysilere yatırabilirsiniz ya da bu alanlarda çalışacağınız bir iş kurma peşine düşebilirsiniz.

Sevgili Boğalar, 19 Mayıs’ta Akrep burcunda oluşacak Dolunay ile iki hafta önce yeniay sürecinde aldığınız kararları şimdi yakınlarınızla paylaşıyor olacaksınız.

HAZİRAN

Sevgili Boğalar, 3 Haziran’da İkizler burcunda doğacak Yeniay, maddi konularda çok yönlü düşünerek oldukça aktif olacağınızı işaret ediyor. Kendi kazancınızın artması ile gelen güvenlik hissinin tadını çıkaracaksınız.

Ayrıca haziran ayını kök ailenizle geçirecek gibisiniz ya onlar size gelecek ya da siz onları ziyarete gidiyor olacaksınız. Kazançlar alanındaki Venüs’e bakılacak olursa sizin iş takviminizi aksatmadan bu görüşmeleri yapmanızda yarar var keza yılın en kazançlı olabilecek dönemlerinden birinde olacaksınız.

Sevgili Boğalar, 17 Haziran’da Yay burcunda oluşacak Dolunay ile geçtiğimiz 3 Haziran tarihindeki Yeniayda aldığını iş kararlarının sonuçlarını görmeye başlayacaksınız. Maddi-manevi açıdan beklediğiniz sonuçları alacak gibisiniz.

20 Haziran-26 Kasım arası balık burcunda Retro olan Neptün yılın ikinci yarısında sosyal yaşamda bazı hayal kırıklıkları da getirebilir bazı ruhani kişiliklerle karşılaşmalar da sağlayabilir. Rasyonalitenizi kaybetmeden bu karşılaşmalardan almanız gerekeni almayı başarmalısınız

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster