Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası

7 / 50
2019 Türkiye Astroloji Ajandası
22 Aralık 2018 - 10:06 www.finansgundem.com

BOĞALAR- YÜKSELEN BOĞALAR

TOTO-LOTO-PİYANGO BU YIL BOĞA TALİHLİLERİNİ BEKLİYOR…

OCAK

Yeni yıla girerken hayal dünyanız, rüyalarınız açısından oldukça hareketli dönem ki oldukça değişik gündemleri olan bir iç dünyanız olacak. Ancak marsın 12. Ev geçişi ile sık sık baş ağrıları yaşamanız da söz konusu. Yıla eş ya da ailenizden alacağınız maddi manevi desteklerle başlıyorsunuz ki bu süreçte eşin gelirinde de ciddi bir artış söz konusu olabilir ve o da bu artışı sizinle paylaşmaya oldukça gönüllü olabilir.

Sevgili Boğalar 6 Ocak’ta Oğlak burcundaki Kısmi Güneş Tutulması gayet güzel etkilerle geliyor. Önümüzdeki 6 ay-1yıllık süreçte iş yaşamında hedefe odaklanmış olanlarınız için, tüm zorlukları kolaylaştırıcı özellikte bir tutulma bu. Kariyer alanında bir profesyonel olarak sahip olduğunuz yeteneklerle arzu ettiklerinizin dikkatini kolaylıkla çekecek ve güzel iş teklifleri almaya başlayacaksınız.

Yine 6 Ocak itibariyle 12. Evinizde yol alacak olan Uranüs ile düşünceleriniz, hayaller ve planlarınız kökten değişeceğe benziyor.

21 Ocak’ta Aslan burcunda Tam Ay Tutulması ilk olarak ebeveyn ve kardeşlerinizle olan bağınızı güçlendirirken sonradan ev ve yuva konularında bazı yenilikler için hazırlıkların başlayacağı bir dönemi işaret ediyor olabilir.

ŞUBAT

Sevgili Boğalar, 5 Şubat’ta Kova burcunda doğacak Yeniay, içinizde değişen koşullara adapte olarak, kendini ve yaşamını yenilemeye gönüllü olanların çok daha başarılı ve mutlu olacağını işaret ediyor. Yeni umutlar ve yeni planlar rehberiniz olmalı.

Şubat ayı başlarında bazılarınız yurt dışında bir seyahatte, bazılarınız yüksek öğrenime dair artan cabalar içinde, bazılarınız da hukuki bazı konularla ilgilenecek olabilir. Hukuki konular da eğitim de geziler de Venüs’ün katkılarıyla gayet güzel ve tatmin edici sonuçlanacaktır. Ayın ikinci yarısından itibaren ise çok daha aktif olmanızı gerektirecek bazı koşullar söz konusu olabilir.

Sevgili Boğalar, 19 Şubat itibariyle Başak burcunda oluşacak Dolunay, artan bir toplumsal duyarlılığın yanı sıra aşkta ve ebeveynlikte çok daha detaycı ve analitik olmamızın sonuçlarını yaşatacak. Bu bazılarınız için ödül bazılarınız için ise hayal kırıklığı yaratabilecek etkileri olan bir dolunay.

MART

2019'un ilk Merkür Retro’su 5 Mart 2019'da başlayacak ve 28 Mart 2019'da sona erecek. Bu Retro arkadaşlarınız bazı kırgınlıklar yaşamanıza neden olabilecek yanlış anlamalara yol açabilir.

6 Mart itibariyle burcunuza giriş yaparak 1. Evinizde yol almaya başlayacak olan Uranüs size yepyeni yaşam koşulları ve yepyeni bir imaj yaratacak gibi gözüküyor. Artık geriye dönüşü olmayacak yeni bir tür hayata başlayacak ve bu yeni koşullara ayak uydurmak durumunda olacaksınız. Bir çeşit yeniden doğuş olacak bir süreç söz konusu diyebiliriz.

Sevgili Boğalar, yine 6 Mart’ta Balık burcunda doğacak Yeniay ise sizi yaşam hakkında çok daha yenilikçi ve çok daha kararlı bir birey olarak motive ediyor olacak. Keza Mart basından sonuna dek oldukça hareketli bir gündelik yaşam ve iş temposu sizi bekliyor olacak. Özellikle çalışan ya da çalışmak isteyen boğalara kariyer adına güzel müjdeler var. Arzu ettiğiniz tanınırlığa ulaşmanız her zamankinden kolay olacak. Güzel iş ve proje teklifleri de gelebilecek.

Sevgili Boğalar, 21 Mart Terazi burcunda oluşacak Dolunay ise öncelikle çalışan boğalar açısından biraz zorlu olabilir. Merkür Retro’su ile kesişen bu dolunayda iki düşünüp bir konuşma çok daha faydalı olabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster