Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası

6 / 50
2019 Türkiye Astroloji Ajandası
22 Aralık 2018 - 10:06 www.finansgundem.com

EKİM

2 ekimde düzelen Plüton kariyer alanındaki değişikliklerin tohumlarını yeniden atmaya başlıyor olacak. Bundan sonraki süreçte yepyeni bir alanda çalışma isteği ya da gereği söz konusu olabilir.

Sevgili Koçlar, 14 Ekim’de Koç burcunda oluşacak Dolunay,’ ben’ vurgunuzun artacağı, bencilliğe varabilecek bireysel eğilimlerin artacağı bazı motivasyonlar ile geliyor. Öte yandan bu ay evlilik ve ortaklıklar adına oldukça hareketli bir ay olacağa da benziyor. Bazılarınız yeni evlilik ve ortaklıklar peşinde iken mevcut halde evli ya da ortaklı olanlarınız dolunayın getirdiği etkilerle bazı tartışmalar yaşayacak olabilir. Evliliklerde çözüm baş başa kalınan anlarda ve küçük hediyeler yoluyla gelecek olabilir.

Sevgili Koçlar yine 28 Ekim’de Akrep burcunda doğacak Yeniay ile hem kendinizi hem de diğerlerinin yaşamanızdaki etki ve gerekliliklerini sorgular halde bulabilirsiniz kendinizi. Finansal olarak veya farklı bir nedenle zorlanıyorsanız bazı hatalı kararlar ile işleri daha kötüye götürmek söz konusu olabilir, ekstra dikkatli olma gereği var.

KASIM

Sevgili Koçlar 12 Kasım saat 16:34 itibariyle Boğa burcunda oluşacak Dolunay, Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için eş-sevgili veya diğerlerinin hayatımızdaki yeri ve önemini sorguluyoruz. Çünkü kendimizi güvende hissetmeye ihtiyacımız var

Ay sonuna dek Venüs yine eğitim, dış ticaret, yurt dışına seyahatler konularında güzellikler getirmeye çalışacak. Ayrıca bu süreçte süren bir davanız varsa oldukça tatmin edici bir sonuç almanız da söz konusu olacak. Ayın ikinci yarısı cinselliğe dair artan bir isteklilik söz konusu olabilir. Bu süreç ayrıca kazalara da acık olduğunuz bir süreçtir.

Sevgili Koçlar, 26 Kasım saat 18:06 itibariyle Yay burcunda doğacak Yeniay, bir yanıyla ciddiyeti, sorumlulukları vurgularken, diğer yanıyla iyimser düşünmemizi, yeniliklere heveslenmemizi sağlıyor. İş ilişkilerinde ve özel hayatımızda güvenilir ve uzun vadeli olana yönelmek gerekiyor. Yine 26 kasımda düzelen Neptün ile zaten daha ruhani bir bakış içinde olmanız söz konusu.

ARALIK

Aralık ayı boyunca iş ve kariyer konularında yine çok hoşlanacağınız gelişmeler söz konusu iken yaşam enerjiniz ve bedensel tatminlere ilginiz de artıyor olacak. Özellikle 2 Aralık itibariyle 10. Evinizde yol almaya başlayacak Jüpiter ile yeni tekliflere terfilere hazır olun. Ayın son 10 gününde ise sosyalleşmenin, eğlencenin, dost ve arkadaşlarla paylaşılacak güzel anların tadını çıkarıyor olacaksınız.

Sevgili Koçlar, 12 Aralık İkizler burcunda oluşacak Dolunay, duyduklarınızın ya da bildiğinizi sandıklarınızın doğruluğundan tam emin olma çabası gerektirecek. Bazı konularda çifte kontrol gereği var.

Sevgili Koçlar, 26 Aralıktaki Oğlak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması,6 aylık sürece yayılan bir etkiye sahip. Yılın bu son tutulması iş ve kariyer alanınızda kökten bir değişiklik yapma potansiyeline sahipken yılı verimli geçirenlerinizi çok mutlu edecek sonuçlar yaratacak gibi gözüküyor.

2019 zorlukları farkındalığınızla kolayca asacağınız bir yıl olsun, kalbiniz sevgiyle dolsun..

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster