Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası

5 / 50
2019 Türkiye Astroloji Ajandası
22 Aralık 2018 - 10:06 www.finansgundem.com

TEMMUZ

Sevgili Koçlar, 2 Temmuzda Yengeç burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, ev, yuva ve yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi canlandırırken değişimlere çok daha kolay adapte olmanızı sağlayabilir. Bazılarınız için yine bir taşınma ve evde köklü değişiklik yapma süreci de olabilir.

2019 yılının ikinci Merkür Retro’su, 7 Temmuz da Aslan burcunda başlayacak ve 31 Temmuz 2018'de Yengeç burcunda sona erecek. Bu Retro özellikle aşkta etkili olacak ki Temmuz aşkta en hareketli ay. Bazılarınız yeni bir aşka yelken açarken bazılarınız mevcut ilişkilerinde artan bir gerilimi deneyimleyecek olabilirler. Aşkta kalbi kırılanlarınızın yine imdadına kök aileleri koşuyor olacak. Anne baba, kardeşler le teselli olmanız çok daha kolay olurken bazılarınız yapacakları kısa seyahatler ile ilişkileri ile ilgili bir değerlendirme yapma fırsatı bulacak.

Sevgili Koçlar, 17 Temmuz itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Kısmi Ay Tutulması, Merkür’ün iki ayrı burçtaki geri hareketiyle örtüşüyor ki bu da ayın başında ev ve yuvaya dair değişiklik konularını halledememişseniz beklemenizi, işe konsantre olmanızı hatta niyetiniz varsa bile iş değişikliğini de bir süre daha ertelemenizi öneriyor.

AĞUSTOS

Sevgili Koçlar, 1 Ağustos’ta Aslan burcunda doğacak Yeniay, yaratıcı yeteneklerinizi ön plana çıkaran, cinsel çekiciliğinizi arttıran etkiler içeriyor. Ancak aşkta ve özellikle şans oyunlarında dikkatli olmalı, kumar oynamamalı ve kesinlikle hızlı karar vermemelisiniz.

Merak etmeyin ayın ilk üç haftası yine aşk meşk, çocuklara dair konular gündeminizde baş sırada yer alacak. Ayrıca bu ay iş yerinizde bir değişiklik de olabilir. Bu ayın diğer bir etkisi ile sağlık konularına çok daha fazla dikkat etmeniz ve doktorunuzu ziyaret etmeniz gerekebilir merak etmeyin ayın son haftası sağlık konusu çok daha iyi olacak.

11 ağustosta 9. Evde direk hareketine dönecek Jüpiter ile yurtdışı konular da hareketlenecek, seyahatleriniz artacak, yüksek öğrenim için harekete geçmeniz söz konusu olabilecek.

Sevgili Koçlar, 15 Ağustos itibariyle Kova burcunda oluşacak Dolunayda ise geçtiğimiz 1 Ağustos tarihindeki Yeniayda aldığınız kararların başlattığınız süreçlerin sonuçlarını yavaş yavaş almaya başlayacaksınız.

Sevgili Koçlar 30 Ağustos Başak burcunda doğacak ikinci Yeniay, sizi daha verimli çalışmak, daha hızlı çözümler yaratmak, para kazanmak ve özellikle işyerinde ve sağlık alanında ihtiyaçlarınızı karşılamak yolunda motive ediyor. Bu süreçte yoksa sağlık sigortası yaptırabilir varsa kapsamını genişletmek isteyebilirsiniz.

EYLÜL

Ağustosta çözülmemiş sağlık konuları kaldıysa bu ayın yine ilk üç haftası bazı süreçler, tedaviler söz konusu olabilir. Özellikle sağlık konularını 14 eylüle dek sürecek Venüs desteği ile çözmeye çalışmak faydalı olabilir. Bu süreçte bazılarınız estetik operasyonlar geçirebilir.

Sevgili Koçlar, 14 Eylül’de Balık burcunda oluşacak Dolunay sizi hayaller aleminden alıp gerçekler dünyasına taşıyor olacak. Bu dolunayda iş hayatında veya genel olarak yaşamda daha başarılı olma, güçlenmek isteyebilirsiniz.

17 eylülde oğlak burcunda düzelen Satürn işte yeniden ciddi bir temponun başlayacağını, sorumlulukların artarken bazılarınız için terfilerin söz konusu olabileceğini bildirirken egosu yüksek olanlarınızın patronlarla sorun yaşayabileceğini de bildiriyor.

Sevgili Koçlar, 28 Eylül saat 21:27 Terazi burcundaki Yeniay ile birkaç gün boyunca, titiz bir organizasyon süreci söz konusu olabilir. Bazılarınız için bu organizasyonun adı nişan ya da düğün olacaktır.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster