Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası

49 / 50
2019 Türkiye Astroloji Ajandası
22 Aralık 2018 - 10:06 www.finansgundem.com

TEMMUZ

Sevgili Balıklar, 2 Temmuz’da Yengeç burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, öncelikle mal, mülk, para, taşınmaz(emlak) gibi konularda etkili olacak gibi. Bazılarınız bir yere taşınmak veya ev içinde yapılacak işler le meşgul iken bazılarınız önceden başlanmış işleri şimdi bitmek üzere diyebiliriz. Bazılarınız için önümüzdeki bir yıllık süreçte, çocuk sahibi olmak, çocuklarınızla ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanır. Tedavi ile çocuk sahi olabilirsiniz.

Sevgili Balıklar, 17 Temmuz itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Kısmi Ay Tutulması, iç huzuru ve güvencenin sosyal ilişkiler aracılığıyla sağlanma arzusudur. But tutulma ile eski bir sevgilinin tekrar hayatınıza girmesi, mevcut ilişkinizde yaşanılan sorunlar sizi bir miktar yoracak gibi gözüküyor.

Ay boyunca üreme sağlığı konuları önemli olacak gibi.

AĞUSTOS

Sevgili Balıklar, 1 Ağustos’ta Aslan burcunda doğacak Yeniay ile iş ortamında veya günlük hayatta bir miktar narsisim ile gelen bencillik söz konusu olabilir. Kendinizi aşırı beğenir, ilgi ve takdir görmek isterisiniz. Bu Yeniay, bütün dikkatinizi günlük hayata yöneltiyor .

Sevgili Balıklar, 15 Ağustos itibariyle Kova burcunda oluşacak Dolunay, yoğun iş temposundan biraz uzaklaşıp kendinize zaman ayırma vakti geldiğini gösteriyor. Mevcut tempoda devam ederseniz zorlanırsınız. Eğer olanaklarınız müsaitse tatile çıkmak, sizin için çok özel kişilerle bir araya gelmek iyi olacaktır. Bu Dolunay çoğu kişinin bilmediği becerilerinizi bir ürün veya proje haline getirmenin işaretçisidir.

11 ağustosta Jüpiter yay burcunda düzelince bomba gibi bir iş teklifine de hazır olun.

Sevgili Balıklar, 30 Ağustos’ta Başak burcunda doğacak Yeniay, ilişkinizi evliliğinizi gözden geçirme, düzene kavuşturma, duygularınızı net anlama zamanımızı işaret ediyor.

EYLÜL

Sevgili Balıklar, 14 Eylül’de burcunuzda oluşacak Dolunay, her ne kadar ilginizi çevrenize yöneltse de asıl yapmanız gereken önce kendi duygu ve düşüncelerinizle ilgilenmek ruhunuzun derinliklerine bakmaktır.

Sevgili Balıklar, 28 Eylülde Terazi burcunda oluşacak Yeniay, özellikle yabancılar ve yurt dışı muhataplarla ilişkilerde bazı gerilimleri gösterse de uzlaşı çok zor olmayacak.

Ay boyunca ortaklıklar, evlilikler, ilişkilerde ortaklaşa mallar ve finansalların paylaşımları gibi konular önemli olacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster