Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası

47 / 50
2019 Türkiye Astroloji Ajandası
22 Aralık 2018 - 10:06 www.finansgundem.com

BALIKLAR-YÜKSELEN BALIKLAR

İŞ VE KARİYER KONULARINDAKİ İLERLEME

OCAK

Sevgili Balıklar, 6 Ocak’ta Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması etkileri acısından olumludur. Hedef belirleme, amacınıza ulaşma, ilişkilerde güçlenme, yeni projelerde yer alma, dostlarınızdan destek görme gibi olanaklar sağlayabilir. Yeni bir işe ya da projeye başlamanız ve sonrasında başarıyla bitirmeniz mümkündür

Sevgili Balıklar, 21 Ocak’ta Aslan burcunda Tam Ay Tutulmasının ilk önemli etkisi, aşkta, ebeveynlikte e finansal açıdan kendinizi güvende ve güçlü hissetmek isteği vermesidir. Çocuk sahibi olmak, yeni bir çevrede yaşamak, yeni bir aşkla yol almak bu tutulmanın konuları gibi görünse de özgüvenli olmak çok daha önemli olacak.

Ay boyunca Mars enerjisi ile kazançlar ve harcamalar gibi finansal konular ile iş ve kariyer konularındaki ilerleme çabaları söz konusu olacak.

Yine 6 Ocak’ta koç burcunda düz harekete geçecek Uranüs 2. Evde ilerlerken ani gelir ya da harcamalar söz konusu olabilir.

ŞUBAT

Sevgili Balıklar, 5 Şubat’ta Kova burcunda doğacak Yeniay, iç dünyanızda başlayan değişim ihtiyacının vurgulanması ile hissedilecek. Bu yeniay sonrası farklı bir iş denemek, ek bir kazanç elde etmek, bir projede yer almak isteyecek gibisiniz. Daha önce adım atmışsanız, şimdi eksiklerinizi tamamlarsınız. Bu Yeniay, parasal açıdan güçlenmek, özgür hareket edebilmek, hayatınızı yenilemek anlamında bir istek doğuruyor

Sevgili Balıklar, 19 Şubat’ta Başak burcunda oluşacak Dolunay, ilişkiler odaklı. Partnerinizle neleri paylaşıyor nerelerde ayrılıyorsunuz, bakacak bu ilişki nereye gidiyor diye soracaksınız?

Ayrılık kararı alanları ise teselli etmek arkadaşlarına ve kök ailesine düşecek.

MART

Sevgili Balıklar, 6 Mart’ta burcunuzda doğacak Yeniay, burcunuzda gerileyen Merkür etkisiyle kişisel kararların tekrar gözden geçirilmesi anlamı taşıyor. Sanılacağı kadar olumsuz değil. Sadece zamanı en verimli şekilde değerlendirmenin yolu bir yeniden ele alma yönteminden geçiyor olacak.

Sevgili Balıklar, 21 Mart’ta Terazi burcunda oluşacak Dolunay, finansal konularda iş birliğine, anlaşmaya, uzlaşmaya dair motivasyonlar veriyor. Beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Ayrıca bu dolunay ile oluşacak gecikmeler, yanlış anlaşılmalar canımızı sıkar.

2019'un ilk Merkür retrosu 5 Mart 2019'da başlayacak ve 28 Mart 2019'da sona erecek. Bu Retro ile genel olarak sizi oldukça alıngan ve yanlış anlamaya eğilimli yaparken teknolojik aletler de pek dostunuz olmayacak

6 Mart’tan itibaren 3. Evinizde yol almaya başlayacak Uranüs ile ebeveynler ya da kardeşler ile olan ilişkilerde köklü değişimler getirebilir. Bu süreç ayrıca bolca kısa seyahat getirebilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster